Genijalka

Genijalka - Lu, Marie | Caritasspiritistcenter.org

... Blocked @genijalka. Unblock Unblock @genijalka ... Genijalka ... ... GENIJALKA U TELU ZAVODNICE Za Hedi Lamar su tvrdili da je... ... Blocked @genijalka. Unblock Unblock @genijalka. Pending Pending follow request from Are you sure you want to view these Tweets? Viewing Tweets won't unblock @genijalka. Genijalka. 2018 | 7+ | 51 min | Dokumentarni filmovi. Ivana. @_genijalka_. • Direktorica i suvlasnica - Trio Fantastikus d.o.o. • Osnovna djelatnost ...

INFORMACIJA

AUTOR
Lu, Marie
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Genijalka.pdf

OPIS

Nastavak bestselera Legenda. U romanu Genijalka Marie Lu daje novi sjaj seriji Legenda. Majstorski stvarajući sugestivne urbane krajolike budućnosti, učinila je zanimljiv novi korak u ovoj priči za mlade. Bivši neprijatelji Day i June sklopili su zamršen savez pun tjeskobnih strasti. Iz bizarnog Vegasa budućnosti, koji je postao vojni velegrad u kojem se ratni manevri miješaju s poznatim noćnim užitcima, njih dvoje putuju do fronte u snježnom Coloradu. Povezuju se s Patriotima, nemilosrdnim pobunjenicima, koji natjeraju June na tajnu akciju u luksuznom središtu republičke moći. Day i June upletu se u opasnu urotu radi atentata jer žele zaštititi voljene osobe i spasiti svoju zemlju. No June se spetlja s Andenom, naočitim vođom Republike… Premda je riječ o poznatom zapletu – okorjeli borac iz nižeg staleža sukobljava se s aristokratom zbog ljubavi jedne djevojke – Lu oštroumno razrađuje klasne odnose pa je trokut pogibeljniji za likove i zanimljiviji za nas čitatelje. Dobro oslikan svijet, politička pozadina i uvjerljivost likova daju priči svježinu. Vizija distopijske urbane džungle Los Angelesa sadržava viteštvo Robina Hooda, ali i sjaj i bijedu Blade Runnera. Majstorstvo u pripovijedanju!

Želite li pročitati knjigu?Genijalka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lu, Marie. Čitati Genijalka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE