Povijest knjižnica i knjižničarstva u Hrvatskoj

Povijest knjižnica i knjižničarstva u Hrvatskoj - Stipanov, Josip | Caritasspiritistcenter.org

...tipanov: Povijest knjižnica i knjižničarstva u Hrvatskoj Kristian Benić, 16 ... Nove knjige za sve koje zanima povijest - tportal ... . ožujka 2016. Pregledna sinteza razvoja knjižnica i knjižničarstva u Hrvatskoj. 'Povijest knjižnica i knjižničarstva u Hrvatskoj' iznimno je važna knjiga, koja na jednom mjestu sabire sve obavijesti o kolekcioniranju knjiga, najstarijoj kulturnoj djelatnosti, vitalnoj već pet tisuća godina. Povijest knjižnica i knjižničarstva u Hrvatskoj iznimno je važna knjiga, koja na jednom mjestu sabire sve obavijesti o kolekcioniranju knjiga, najstarijoj kulturnoj djelatnosti, vitalnoj već pet tisuća godina. Budući da je riječ o povijesti hrvatskih knjižnica i hrvatskoga knjižnič ... Povijest Knjižnica I Knjižničarstva U Hrvatskoj ... ... . Budući da je riječ o povijesti hrvatskih knjižnica i hrvatskoga knjižničarstva, prikaz njihova nastanka i razvoja t...

INFORMACIJA

AUTOR
Stipanov, Josip
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Povijest knjižnica i knjižničarstva u Hrvatskoj.pdf

OPIS

Josip Stipanov, dugogodišnjeg ravnatelja Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, završio je svoj višedesetljetni projket, rukopis u kojem znalački progovara o knjižničarsvu u Hrvatskoj, i to od početaka, dakle, od davnina pa sve do naših dana. Povijest knjižnica i knjižničarstva u Hrvatskoj iznimno je važna knjiga, koja na jednom mjestu sabire sve obavijesti o kolekcioniranju knjiga, najstarijoj kulturnoj djelatnosti, vitalnoj već pet tisuća godina.

Želite li pročitati knjigu?Povijest knjižnica i knjižničarstva u Hrvatskoj u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Stipanov, Josip. Čitati Povijest knjižnica i knjižničarstva u Hrvatskoj Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE