Zabavni pokusi iz fizike

Zabavni pokusi iz fizike - Ratkaj, Božena | Caritasspiritistcenter.org

... pokusi iz fizike. 1.355,65 RSD 948,95 RSD ... Pokusi, eksperimenti i "mini istraživanja" iz fizike - Forum.hr ... . Pokusi su vrlo zanimljivi, doživjet ćete ih kao igru, a usput i nešto naučiti. Knjiga će vam biti vodič u svakom pokusu. Svaki pokus sadržava upute što trebate načiniti, popis pribora koji vam je za to potreban i opis postupka koji vas s pomoću fotografija... Zabavni pokusi iz fizike. Božena Ratkaj. Božena Ratkaj: ZABAVNI POKUSI Z FIZIKE. Izdavač: Školska knjiga. Broj stranica: 72. Pokusi iz fizike za p ... Zabavni pokusi za djecu sa stvarima koje već imate u kući | missMAMA ... . Broj stranica: 72. Pokusi iz fizike za prvi razred gimnazije - mehanika. 16 видео 2 747 просмотров Обновлен 23 сент. 2015 г. Gradivo prvog razreda gimnazije kroz demonstracijske pokuse. Držite sliku za zoom. Zabavni Pokusi Iz Fizike, Božena RatkajID:EK000284587. Napišite recenzi...

INFORMACIJA

AUTOR
Ratkaj, Božena
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zabavni pokusi iz fizike.pdf

OPIS

Otkrijte fiziku na zabavan način! U knjizi ćete pronaći 50 jednostavnih pokusa koji obuhvaćaju različite fizikalne koncepte, a pribor za izvođenje pokusa jednostavan je i lako dostupan. Pokusi su vrlo zanimljivi, doživjet ćete ih kao igru, a usput i nešto naučiti. Knjiga će vam biti vodič u svakom pokusu. Svaki pokus sadržava upute što trebate načiniti, popis pribora koji vam je za to potreban i opis postupka koji vas s pomoću fotografija precizno vodi u izvođenju svakog pokusa. Pronaći ćete i objašnjenje što se nekim pokusom otkrilo. Bavite se fizikom kao igrom i veselite svakoj novoj spoznaji!

Želite li pročitati knjigu?Zabavni pokusi iz fizike u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ratkaj, Božena. Čitati Zabavni pokusi iz fizike Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE