Ptice s ljudskom dušom

Ptice s ljudskom dušom - brandt, krešimir | Caritasspiritistcenter.org

...tice s ljudskom dušom" sadrži 75 mozaičnih priča o duhu i karakteru koji je čovjek podario stvarnim i izmišljenim ptičjim vrstama ... PADRE PIO - Karizme Duha Svetoga-Srce Isusovo ... . Priče otkrivaju svijet ptičje mitologije, religije, praznovjerja, personifikacije, metafore, simbolike, koji i danas često susrećemo, ali ga uvijek ne prepoznajemo ili ne... Zbirka ptice s ljudskom dušom sadrži 75 mozaičnih priča o duhu i karakteru koji je čovjek podario stvarnim i izmišljenim ptičjim vrstama. Priče otkrivaju svijet ptičje mitologije, religije, praznovjerja, personifikacije, metafore, simbolike, koji i danas često susreće ... Ptice s ljudskom dušom - Menart ... . Priče otkrivaju svijet ptičje mitologije, religije, praznovjerja, personifikacije, metafore, simbolike, koji i danas često susrećemo, ali ga uvijek ne prepoz...

INFORMACIJA

AUTOR
brandt, krešimir
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Ptice s ljudskom dušom.pdf

OPIS

Zbirka ptice s ljudskom dušom sadrži 75 mozaičnih priča o duhu i karakteru koji je čovjek podario stvarnim i izmišljenim ptičjim vrstama. Priče otkrivaju svijet ptičje mitologije, religije, praznovjerja, personifikacije, metafore, simbolike, koji i danas često susrećemo, ali ga uvijek ne prepoznajemo ili ne razumijemo. Primjerice, zašto u crkvama nalazimo slike pauna, golubice, pelikana; zašto ljudi na sljeme krova stavljaju glinena ili limena pijevca; što je to feniks; zašto je simbol Atene ćuk, a mudrosti sova? Mozaik svake priče sadrži najzanimljivije kamenčiće iz umjetnosti, velikih religija i svetih knjiga, iz narodnog blaga sa svih kontinenata, od antike do danas.

Želite li pročitati knjigu?Ptice s ljudskom dušom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor brandt, krešimir. Čitati Ptice s ljudskom dušom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE