Lekcije – Studije o modernoj književnosti

Lekcije – Studije o modernoj književnosti - Brlek, Tomislav | Caritasspiritistcenter.org

...Tomislava Brleka "Lekcije: Studije o modernoj književnosti" sadržava niz studija u kojima se tekstovi koji pripadaju različitim kulturnim Lekcije: Studije o modernoj književnosti ... Studije o modernoj književnosti... - Kupindo.com (66640621) ... . Jezik izdanja: Hrvatski Broj stranica: 264 Uvez: Tvrdi Nakladnik: Školska... II►Tomislav Brlek: Lekcije - Studije o modernoj književnosti Školska knjiga, 2015 265 stranica, tvrdi uvez kao novo. Tomislav Brlek: Lekcije - Studije o modernoj književnosti. Cijena. 70 kn ~ 10 €. „Lekcije" su od drugog poglavlja strukturirane tako da se nakon teorijskih uvida navedena cjelina ilustrira određenim književnim djelom Naravno, teško ... Moderna vremena :: Lekcije : Studije o modernoj književnosti ... . Cijena. 70 kn ~ 10 €. „Lekcije" su od drugog poglavlja strukturirane tako da se nakon teorijskih uvida navedena cjelina ilustrira određenim književnim djelom Naravno, teško je i biti upućen u sve ...

INFORMACIJA

AUTOR
Brlek, Tomislav
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Lekcije – Studije o modernoj književnosti.pdf

OPIS

Jedno od većih i ugodnijih iznenađenja svakako je knjiga Tomislava Brleka Lekcije. Brlekova knjiga studija o modernoj književnosti naslovljena je Lekcije, i zbilja je svojevrsna lektira za sve koji kane o književnosti razmišljati iole ozbiljnije.

Želite li pročitati knjigu?Lekcije – Studije o modernoj književnosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brlek, Tomislav. Čitati Lekcije – Studije o modernoj književnosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE