Praskozor

Praskozor - Grbac, Ana ur. | Caritasspiritistcenter.org

...Praskozorje. U svakom od nas večito se vodi borba između dobra i zla, naše tamne i svetle strane ličnosti ... Wikizero - Praskozorje ... ... Šta znači Praskozorje ... Praskozorje. U svakom od nas večito se vodi borba između dobra i zla, naše tamne i svetle strane ličnosti. Tako je bilo i te noći sa mnom. Praskozorje (Bosnian: Praskozorje, праскозоріе - "dawn") is a Bosnian panslavistic movement. As noted on t...

INFORMACIJA

AUTOR
Grbac, Ana ur.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Praskozor.pdf

OPIS

Plod suradnje HRT-a i nakladničke kuće Jesenski i Turk ukoričenje je kolumni izgovorenih na Hrvatskom radiju u emisiji Praskozorna Trećem programu od 1. listopada 2012. do 31. prosinca 2013. godine. Daša Drndić, Igor Mandić, Nada Gašić, Hrvoje Jurić, Dorta Jagić, Dean Duda, Ivana Sajko, Renato Baretić, Ajla Terzić, Goran Ferčec, Tatjana Jukić, Vilim Matula, Jelena Lengold, Teofil Pančić i Snježana Husić u formi desetominutne kolumne progovarali su o aktualnostima, o temama koje su ih u danom trenutku zaokupljale, o raznorodnim društvenim, političkim i kulturnim pitanjima. Knjiga pruža izbor ponajboljih tekstova objavljenih u toj emisiji, tekstova koji nadživljuju trenutak u kojem su nastali, ili tekstova koji su upravo tako snažna i iznimna reakcija na društveni trenutak da im protok vremena ne umanjuje vrijednost i vjerodostojnost. Izabrane kolumne nisu samo reakcija na zbilju oko sebe, one su gradivno tkivo kulture u kojoj su nastale.

Želite li pročitati knjigu?Praskozor u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Grbac, Ana ur.. Čitati Praskozor Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE