Sobaričina kći

Sobaričina kći - Mutch, Barbara | Caritasspiritistcenter.org

...ac autorice Barbare Mutch "Sobaričina kći" snažan je roman o složenoj drami i teškim životnim putovima dviju jedinstvenih žena na pozadini čarobne O autorici: Barbara Mutch rođena je i odrasla u Južnoafričkoj Republici ... HIT naslovi - Prosinac: Knjige i HIT naslovi već od 29,90 kn na Tisak... ... ... Sobaričina Kći ... ac autorice Barbare Mutch "Sobaričina kći" snažan je roman o složenoj drami i teškim životnim putovima dviju jedinstvenih žena na pozadini čarobne O autorici: Barbara Mutch rođena je i odrasla u Južnoafričkoj Republici. Njezin prvijenac "Sobaričina kći" (The Housemaid's Daughter) epska je priča... Knjiga Sobaričina kći, autorice Barbare Mutch je snažna i dojmljiva priča. KRATAK OPIS KNJIGE: "Godi...

INFORMACIJA

AUTOR
Mutch, Barbara
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sobaričina kći.pdf

OPIS

Godine 1919. Cathleen Harrington napušta Irsku i odlazi u Južnu Afriku kako bi se udala za zaručnika kojega nije vidjela već pet godina. Usamljena u nesmiljenu krajoliku utjehu nalazi u prijateljstvu s Adom, sobaricom svoje kćeri. Nakon što bude osramoćena Ada bježi od kuće budući da čeka dijete miješane rase. Cathleen i dalje vjeruje u Adu, pa će, tražeći je, riskirati život suprotstavljajući se represiji aparthejda. Sobaričina kći snažan je roman o teškim životnim putovima dviju jedinstvenih žena na pozadini čarobne, ali podijeljene zemlje.

Želite li pročitati knjigu?Sobaričina kći u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mutch, Barbara. Čitati Sobaričina kći Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE