Zoran Milanović – mladić koji je obećavao

Zoran Milanović – mladić koji je obećavao - Karlovič Sabolić, Marina | Caritasspiritistcenter.org

...ur review of Zoran Milanovic: mladic koji je obecavao ... Ko je novi predsjednik Hrvatske i po čemu ga Srbi pamte ... . Jedini dio koji mi dosta nedostaje je uloga Mosta na izborima koje je Milanovic izgubio. Iz moje petspektive to je bila mozda najnekompetetnija stranka koja se ikada pojavila u Hr i voljela bi spoznati njihovu ulogu u svemu... Noviteti iz publicistike. Zoran Milanović - mladić koji je obećavao. Milanović je izuzetno školovan čovjek. S Rektorovom nagradom u džepu, solidnom diplomatskom karijerom iza sebe, briselskim doktoratom iz europskog prava i pasioniranom navadom da čitanjem popuni sve praznine u vlastitom... Napomena: Prikazana je približna lokacija. Dosta ... Bio savetnik Edija Rame, pozivao na satiranje srpske države: Evo ko je... ... ... Napomena: Prikazana je približna lokacija. Dostava. Ovaj predmet može biti dostavljen na tvoju kućnu adresu. Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska. Adresa: 15454 a, Grad Zagreb, Hrvatska. Telefon: 098/970-0077. Z...

INFORMACIJA

AUTOR
Karlovič Sabolić, Marina
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zoran Milanović – mladić koji je obećavao.pdf

OPIS

Prva velika detaljno dokumentirana biografija hrvatskog premijera Zorana Milanovića iz pera političke novinarke Marine Karlović Sabolić, knjiga s brojnim novim uvidima u to što se događalo iza kulisa karijere mladog političara od kojeg je javnost mnogo očekivala. Kako je došao na premijerski položaj, zašto je razočarao javnost, te kako je u četvrtoj godini svojeg mandata pokušao ponovno steći naklonost birača – sve je to detaljno opisano u ovoj knjizi. Na startu političke karijere Zorana Milanovića, sve je bilo na njegovoj strani. Onako mlad i svjež, čvrst i beskompromisan, odlučan i nepokolebljiv, ostavljao je dojam čovjeka rođenog da mijenja svijet. Po svemu je bio tri koplja iznad konkurencije. Milanović je izuzetno školovan čovjek. S Rektorovom nagradom u džepu, solidnom diplomatskom karijerom iza sebe, briselskim doktoratom iz europskog prava i pasioniranom navadom da čitanjem popuni sve praznine u vlastitom znanju, Milanović je bio obrazovaniji nego ijedan premijer prije njega. Uz to, bio je i odličan erudit. Kada je bio koncentriran i kada mu fokus govora nisu zasjenjivale nevažne reminiscencije, rijetko mu je tko na domaćoj sceni mogao parirati. Za razliku od svojih prethodnika, nije nosio breme prošlosti. Bez ikakve se zadrške mogao posvetiti budućnosti. Milanović je na svojoj strani imao sve, osim jedne stvari: vlastitog karaktera. Upravo je karakter s vremenom prerastao u njegov ‘fatal error’, ključna greška koja ga je sputala da do kraja iskoristi sav svoj potencijal. Mnogo je obećavao, ali mnogi su birači smatrali da obećanja nije ispunio, počeli su mu uskraćivati podršku upravo u ključnom razdoblju kako su se približavali novi parlamentarni izbori. Milanović je puno puta pokazao da igra najbolje kada mu je najteže. On je 2015. ušao u utakmicu života. Sa samo jednim ciljem: da tri blijede premijerske godine zasjeni onom blistavom četvrtom, u kojoj će građani upoznati novo lice predsjednika svoje Vlade. I oprostiti mu svu bahatost i aroganciju, pogled s visine, stranačke uhljebe. Znao je da, ako u tome uspije, Hrvati će ga ponovno birati za svojega premijera. Ako ne, pamtit će ga kao političara čiji su se snovi o uspješnoj vladavini razbili na njegovim vlastitim slabostima. ( iz nakladničke bilješke )

Želite li pročitati knjigu?Zoran Milanović – mladić koji je obećavao u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Karlovič Sabolić, Marina. Čitati Zoran Milanović – mladić koji je obećavao Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE