Dvije vatre

Dvije vatre - Guillou, Jan | Caritasspiritistcenter.org

...and copyright: City Records & RTV PinkZabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!Music: lyrics: Arr: Video ... Izmedju dvije vatre... ... ... Dvije Vatre - Amir Kazic Leo | Shazam ... and copyright: City Records & RTV PinkZabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!Music: lyrics: Arr: Video... Dvije vatre četvrti je dio serije Veliko stoljeće, najambicioznijega projekta Jana Guilloua dosad, koja nam donosi prikaz prve polovine XX. st. - najvećega, najokrutnijega i naj...

INFORMACIJA

AUTOR
Guillou, Jan
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dvije vatre.pdf

OPIS

Dok izvan granica Švedske bjesni Drugi svjetski rat, Lauritz – najstariji od trojice braće Lauritzen – sve teže izbjegava odabrati stranu. Većina nekretnina u vlasništvu obitelji, kao i djedovi i bake, smješteni su u Njemačkoj. No Njemačka je okupirala njihovu domovinu Norvešku. Lauritzov najstariji sin Harald časnik je SS-a, starija kći Johanne članica je norveškog pokreta otpora, dok mu je mlađi sin časnik u švedskoj mornarici, a čini se da je najmlađa kći špijunka. Dugo se vremena Lauritz nada da će Njemačka dobiti rat, međutim njegova braća Oscar i Sverre ne dijele njegovo mišljenje, a supruga Ingeborg Njemačku više ne smatra svojim domom. Rat ne samo da razara Europu, već to čini i obitelji Lauritzen. Svaki put kada se učini da se na kraju tunela pomalja svjetlo, pokaže se da zapravo slijedi nešto još gore. Više ni idilični Saltsjöbaden u blizini Stockholma, daleko od krvavih bojišnica, ne pruža utočište od tame. Na kraju je jedino bitno preživjeti – i u fizičkom i u moralnom smislu. Dvije vatre četvrti je dio serije Veliko stoljeće, najambicioznijega projekta Jana Guilloua dosad, koja nam donosi prikaz prve polovine XX. st. – najvećega, najokrutnijega i najkrvavijega stoljeća u povijesti čovječanstva.

Želite li pročitati knjigu?Dvije vatre u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Guillou, Jan. Čitati Dvije vatre Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE