Krilati servis

Krilati servis - Husić, Snježana | Caritasspiritistcenter.org

...servis book. Read reviews from world's largest community for readers ... Watch Krilati clips on Twitch. Watch them stream live! ... . Radnici svugdje na svijetu vrijedno rade da bi svijet bio ljepše mjesto, al... Ilustratorica Marijana Jelić i autorica teksta Snježana Husić potpisuju ovu prekrasno ilustriranu slikovnicu koja govori o krilatim serviserima - brižnim... Compagnie Krilati, Paris, France. 1,702 likes. Compagnie de Cirque. Contact Compagnie Krilati on Messenger. Oni ... Krilati Web Analysis - Krilati.com ... . Oni...

INFORMACIJA

AUTOR
Husić, Snježana
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Krilati servis.pdf

OPIS

Radnici svugdje na svijetu vrijedno rade da bi svijet bio ljepše mjesto, ali Dušingrad ima posebne radnike. Dobrovoljno rade drugu smjenu i izglađuju nesporazume, grade povjerenje, popravljaju mostove prijateljstva i vraćaju osmjeh na lica. Oni su krilati servis, a ponekad ih nazivaju i anđelima…. Ilustratorica Marijana Jelić i autorica teksta Snježana Husić potpisuju ovu prekrasno ilustriranu slikovnicu koja govori o krilatim serviserima – brižnim radnicima koji baš poput anđela bdiju nad svakom dušom u Dušingradu. Slikovnica donosi poučan djeci primjeren tekst u kojeg su utkane poruke o dobroti, o prijateljstvu, o vrijednosti marljivog i odgovornog rada, ali i ljudskim manama i tome kako im doskočiti. Glavni junaci su radnici koji svuda oko nas vrijedno rade kako bi svijet bio ljepše mjesto za život, i bez kojih bi naši životi bili nezamislivi. Brižno osmišljen tekst prate duhovite, zabavne i domišljate ilustracije pune divnih detalja koji se otkrivaju svakim novim pregledavanjem slikovnice. Da bi krilati serviseri i ostali žitelji Dušingrada oživjeli na stranicama ove originalne knjige za najmlađe, ilustratorica je u svojem radu koristila lutke, fotografije i crteže, a rezultat su likovi koji su beskrajno zabavni i izazivaju osmijeh na licu kako djeteta, tako i odraslog čitatelja.

Želite li pročitati knjigu?Krilati servis u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Husić, Snježana. Čitati Krilati servis Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE