Putovanje tete Hilde

Putovanje tete Hilde - Vončina, Pika | Caritasspiritistcenter.org

...je tete Hilde. Autorska slikovnica Pike Vončine svoje će male čitatelje upoznati s tetom Hildom, simpatičnom i znatiželjnom kokoši koja kreće na putovanje po svijetu ... Uživo u emisiji Dobro jutro, Hrvatska on Vimeo ... ... Moderna vremena :: Putovanje tete Hilde ... je tete Hilde. Autorska slikovnica Pike Vončine svoje će male čitatelje upoznati s tetom Hildom, simpatičnom i znatiželjnom kokoši koja kreće na putovanje po svijetu. Putovanje je domišljato predočeno razglednicama koje svojim prijateljicama u kokošinjac šalje neumorna istraživačica, pa s Hildom posredno putuju i one, ali i sam čitatelj. Putovanje tete Hilde Slikovnice . Enquist...

INFORMACIJA

AUTOR
Vončina, Pika
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Putovanje tete Hilde.pdf

OPIS

Nova autorska slikovnica Pike Vončine svoje će male čitatelje upoznati s tetom Hildom, simpatičnom i znatiželjnom kokoši koja kreće na putovanje po svijetu. Njene pustolovine autorica dočarava i slikom i riječju – tj. razglednicama koje teta Hilda šalje svojim zabrinutim prijateljicama iz kokošinjca. Upoznajemo tako puža koji zna sve, tri sestre bubamare, najsjeverniji sjever, središte svijeta, zemlju ružičastih tulipana, gusarskog kralja Gripibalda i brojne druge likove i čarobne krajeve. I u ovoj slikovnici Pika Vončina povezuje tekst i ilustraciju u organsku cjelinu, što daje osobitu kvalitetu njezinom radu. Putovanje tete Hildeodlikuje se svježinom i autentičnom invencijom te zrači toplinom, a mala likovna iznenađenja odvode dijete-čitatelja u jedan vrlo poseban svijet.

Želite li pročitati knjigu?Putovanje tete Hilde u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vončina, Pika. Čitati Putovanje tete Hilde Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE