U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura (1. dio)

U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura (1. dio) - Bezmen, Nermin | Caritasspiritistcenter.org

... Seyit se konačno opet nalaze nakon njegovog povratka iz bitke ... PDF U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura (1. dio) ... . Rusija više nije sigurna, više nije lijepo mjesto gdje je počela njihova ljubav i oni se odluče zaputiti na Jaltu. DRUGI DIO Krajem veljače 1918. godine stigli su natrag na Jaltu, u Aluštu. Roman U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura plod je dugotrajnog i predanog autoričina istraživanja u potrazi za obiteljskim korijenima i rasvjetljavanjem turbulentnih povijesnih zbivanja. Odmah je osvojio najširu publiku, pa je prema njemu snimljen ... Preuzmite knjigu "U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura (drugi dio) - Nermin... ... . Odmah je osvojio najširu publiku, pa je prema njemu snimljena i istoimena hit TV-serija s karizmatičnim glumcem Kivançem... ...

INFORMACIJA

AUTOR
Bezmen, Nermin
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura (1. dio).pdf

OPIS

Kurt Seyit, sin carskog husara Mirze Eminofa, nakon idiličnog djetinjstva na Krimu dolazi u Petrograd kako bi nastavio obiteljsku tradiciju i krenuo vojničkim stopama svojeg oca. Zgodan, hrabar i ambiciozan, ističe se među svojim vršnjacima i postaje pobočnik cara Nikole II. U blještavom carskom gradu uživa u svim uzbuđenjima i užicima koji mu se nude, sve dok jedne snježne noći u Moskvi na balu ne upozna prelijepu mladu plemkinju Šuru. Među njima plane ljubav na prvi pogled, ali ubrzo se nad njihovu mladenačku strast nadvija tamna sjena revolucije i propasti jednog svijeta… Nermin Bezmen, jedna od najprodavanijih spisateljica u Turskoj i autorica četiriju romana, ispričala je potresnu priču o sudbini ljudi koji su proživjeli slom Ruskog Carstva i burne, pa i brutalne, događaje za vrijeme boljševičke revolucije. Od živopisne Jalte s kraja 19. stoljeća do raskoši i čarobnog ozračja carskog Petrograda pratimo pustolovine nezaboravnih junaka i put njihova progonstva iz voljene domovine u Istanbul 1920-ih. Roman U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura plod je dugotrajnog i predanog autoričina istraživanja u potrazi za obiteljskim korijenima i rasvjetljavanjem turbulentnih povijesnih zbivanja. Odmah je osvojio najširu publiku, pa je prema njemu snimljena i istoimena hit TV-serija s karizmatičnim glumcem Kivançem Tatlituĝom u glavnoj ulozi.

Želite li pročitati knjigu?U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura (1. dio) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bezmen, Nermin. Čitati U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura (1. dio) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE