Hrkalo

Hrkalo - Pervan, Jelena | Caritasspiritistcenter.org

...rkalović je u Beogradu završila osnovnu školu i gimnaziju, prirodno-matematički smer ... Dijana Hrkalović, tajanstvena državna... | Forum Krstarice ... ... Saslušana Dijana Hrkalović | Hronika | Direktno ... rkalović je u Beogradu završila osnovnu školu i gimnaziju, prirodno-matematički smer. Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu diplomirala je psihologiju. Prema onome što je navedeno u dokumentu Tužilaštva, Darko Elez je bio pod direktnom zaštitom Dijane Hrkalović, a Šušnjić je bio čovek preko koga je sve realizovala. Darko Hrkalo - 17-летний футболист из Босния и Герцеговина, (* родился 19 ап...

INFORMACIJA

AUTOR
Pervan, Jelena
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrkalo.pdf

OPIS

U jednoj je šumi stanovao sasvim poseban medo. Taj je medo bio najglasniji među životinjama. Ne, nije on pjevao operu. Nije ni pjevušio ni fućkao, već je glasno, najglasnije na svijetu – hrkao. Toliko je strašno hrkao da su ga šumski stanari još dok je bio medvjedić prozvali Hrkalo. Smetalo je Hrkalovo hrkanje svima: nitko nije mogao spavati, a šuma se stalno tresla kao daje potres. Šumski su se stanari složili da Hrkalo mora napustiti šumu! No nisu znali da nakon Hrkalova odlaska više ništa neće biti isto… “Hrkalo” je priča koja govori o sanjarima koji postoje u svakome društvu. Oni duboko proživljavaju svoja maštanja, vizije i snove. Iako se na prvi pogled čini da ne doprinose društvu, oni su nam itekako potrebni jer nam njihovi snovi i maštovite ideje mogu pomoči da nađemo put i rješenje u teškim situacijama. Sanjare stoga ne bismo trebali pokušavati mijenjati, posebice ne one koji sanjare o boljem i sigurnijem svijetu.

Želite li pročitati knjigu?Hrkalo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pervan, Jelena. Čitati Hrkalo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE