Angry Birds Stripovi 3 – Mamac

Angry Birds Stripovi 3 – Mamac

...irds stripovi 3 - Mamac - Ovaj put djeci omiljeni likovi - Angry Birds i Bed Piggies - i u stripovima! Na skrivenom otoku usred oceana, Piggy Islandu, sve pršti od pustolovina ... Angry Birds Stripovi 3 - Mamac ... ... ANGRY BIRDS STRIPOVI - MAMAC - ZNANJE | superknjizara.hr ... irds stripovi 3 - Mamac - Ovaj put djeci omiljeni likovi - Angry Birds i Bed Piggies - i u stripovima! Na skrivenom otoku usred oceana, Piggy Islandu, sve pršti od pustolovina. Bijesne ptice na čelu s hrabrim i domišljatim Redom čine sv...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Angry Birds Stripovi 3 – Mamac.pdf

OPIS

Ovaj put djeci omiljeni likovi – Angry Birds i Bad Piggies – i u stripovima! Na skrivenom otoku usred oceana, Piggy Islandu, sve pršti od pustolovina. Bijesne ptice na celu s hrabrim i domišljatim Redom cine sve kako bi sacuvale svoja jaja. Ali to je prava poslastica za mnoštvo svinja koje takoder zive na otoku. One imaju odbojnog vladara, kralja krmka. Poput svih svinja i King Pig prozdrijet ce bilo što, ali ono od cega zatrepere njegovi grozomorni okusni pupoljci pomisao je na jedenje jaja. Njegova je najmracnija, najskrivenija tajna to što nikad nije cak ni kušao jaje! Sve što ptice zele je miran zivot na otoku. Ali nema mira! Svakoga dana svinjske jajokradice pokušavaju maznuti dragocjena jaja. I, kako je kralj sve gladniji, planovi zlih svinja postaju sve luckastiji. Sluze se najrazlicitijim sredstvima i izmišljaju najrazlicitije metode da dodu do jaja. Iz stripa u strip nizu se pustolovine koje uvijek završe u korist Angry Birdsa – jer jaja ostaju netaknuta. Zivi, omiljeni likovi s mobilnih aplikacija i iz crtanih epizoda zaokupit ce paznju djece kojoj je strip toliko blizak medij.

Želite li pročitati knjigu?Angry Birds Stripovi 3 – Mamac u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Angry Birds Stripovi 3 – Mamac Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE