Što me čini hrabrim?

Što me čini hrabrim? - Howart, Heidi i Daniel | Caritasspiritistcenter.org

...co i dragi roditelji, Ukoliko i Vi želite biti dio Mirelice Pričalice, javite nam se putem e-maila: mirelica ... Josipa Lisac — Što me čini sretnom — Tekst ... [email protected] Knjige za djecu i mlade. Što me čini hrabrim? Broj stranica: 35. Odabirom tog načina plaćanja, kupac će nakon što naruči traženi proizvod primiti predračun (faksom ili e-mailom), a Superknjižara će mu nakon registracije uplate poslati pošiljku i R1 račun. Uplata na račun preporuča se privatnim osobama kojima nakon zaprimljene narudžbe stiže e-mail s ponudom ... ŠTO ME ČINI HRABRIM? - Daniel Howarth (ilustr.)... | superknjizara.hr ... . Uplata na račun preporuča se privatnim osobama kojima nakon zaprimljene narudžbe stiže e-mail s ponudom za... Gdje kupiti ŠTO ME ČINI...

INFORMACIJA

AUTOR
Howart, Heidi i Daniel
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Što me čini hrabrim?.pdf

OPIS

Zamisli da izlaziš iz ljuske u meki topli pijesak. Zamisli kako zastrašujuće može biti kad se iznenada nađeš sam u opasnosti. Mala Kornjača rođena je na pješčanoj plaži. Jedino što zna je da mora požuriti, mora stići do mora i mora biti hrabra. Pridružite joj se na nevjerojatnom putu od plaže gdje se izlegla i natrag, u zadivljujućem i opasnom putovanju. Mora biti hrabra, mora biti odvažna i sve to mora napraviti sama. Želite li saznati više, na kraju slikovnice nalazi se poseban dodatak.

Želite li pročitati knjigu?Što me čini hrabrim? u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Howart, Heidi i Daniel. Čitati Što me čini hrabrim? Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE