Tito

Tito - Ridley, Jasper | Caritasspiritistcenter.org

...сип Броз Ти́то (сербохорв ... Josip Broz Tito | The New Order: Last Days of Europe Wiki | Fandom ... ... Tito Kimdir? Hayatı ve Yugoslavya'da Tito Dönemi » tarihibilgi.org ... сип Броз Ти́то (сербохорв. Јосип Броз "Тито" / Josip Broz "Tito", серб. Jосип Броз "Тито", хорв. Josip Broz "Tito", словен. Josip Broz "Tito", босн. Josip Broz "Tito", черног. Josip...

INFORMACIJA

AUTOR
Ridley, Jasper
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tito.pdf

OPIS

Biografija Ridleyeva knjiga o Titu do sada je prevedena na dvadesetak jezika. U Velikoj Britaniji doživjela je tri izdanja, a otkako se 1994. pojavila na tržištu najčitanija je knjiga političke publicistike. Riječ je o Titovoj biografiji. Autor, uz brojna svjedočenja, mnoštvo zanimljivih i manje poznatih detalja, provjerenih izvora i anegdota, izlaže biografske činjenice o Titu i iznosi kronologiju povijesnih i političkih procesa unutar kojih se oblikovala državnička fizionomija Josipa Broza. Na stranicama knjige susre?emo glavne aktere hrvatske (i jugoslavenske) političke scene. Tu su i najznačajnije ličnosti i događaji koji su obilježili 20. stoljeće. Knjiga o Titu ima 532 stranice i 40 fotografija, opremljena je kritičkom aparaturom, kartama i kazalom imena. Sve što niste znali o legendarnom maršalu i gentlemanu, predsjedniku i političaru svjetske slave – saznajte iz Ridleyeve knjige o Titu. Kada se knjiga pojavila u knjižarama, u listopadu 2001, do svibnja 2002. bila je najprodavanija i najčitanija knjiga u Hrvatskoj! Provjerite zašto! Po ovoj knjizi BBC je snimio dokumentarni film o Titu.

Želite li pročitati knjigu?Tito u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ridley, Jasper. Čitati Tito Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE