Moja sestra je mrak

Moja sestra je mrak - Huljić, Vjekoslava | Caritasspiritistcenter.org

... o najnovijoj knjizi Vjekoslave Huljić, Moja sestra je mrak ... JOJIĆIMA KONAČNO STIGLA STRUJA: Brat i sestra spaseni posle tri... ... . Naime, spisateljica ove knjige rodila se u Tomislavgradu 1963. godine, a odrasla u Splitu, jednom od gradova gdje se događa manji dio ove knjige. Njezini najprodavaniji romani za djecu su: Moj tata je lud za mnom i Moja baka ima dečka. II►Moja sestra je mrak / Vjekoslava Huljić Problemska knjiga o odrastanju djevojčice čiji su. Roman MOJA SESTRA JE MRAK Vjekoslave Huljić je priča o djevojčici koja će u najosjetljivijim godinama svog života saznati da ima sestru svojih godina. To saznanje umnogome će joj promijeniti život. Naći će ... Čitajte s djecom: Vjekoslava Huljić -„ Moja sestra je mrak" - Čitaj knjigu ... . To saznanje umnogome će joj promijeniti život. Naći će se ...

INFORMACIJA

AUTOR
Huljić, Vjekoslava
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja sestra je mrak.pdf

OPIS

Novi roman Vjekoslave Huljić priča je o djevojčici koja će u najosjetljivijim godinama svog života saznati da ima sestru svojih godina. To saznanje umnogome će joj promijeniti život, a ona će se naći pred dilemom hoće li se ljutiti na novu sestru, oca i čitav svijet ili će ipak prihvatiti novonastalu situaciju i „novu“ sestru kao dar s neba.

Želite li pročitati knjigu?Moja sestra je mrak u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Huljić, Vjekoslava. Čitati Moja sestra je mrak Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE