U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura (2. dio)

U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura (2. dio) - Bezmen, Nermin | Caritasspiritistcenter.org

...vrtlogu sudbine: Seyit i Šura plod je dugotrajnog i predanog autoričina istraživanja u potrazi za obiteljskim korijenima i rasvjetljavanjem turbulentnih povijesnih zbivanja ... Prognani Sejit i Šura (Kurt Seyit ve Şura) - sa-prevodom - Turska... ... . Odmah je osvojio najširu publiku, pa je prema njemu snimljena i istoimena hit... Nermin Bezmen, U vrtlogu sudbine, Seyit i Šura (2. dio). studenoga 30, 2015. RECENZIJA: U VRTLOGU SUDBINE SEYIT I ŠURA (Prvi i drugi dio). 1916. je godina i Aleksandra Julijanovna Verjenska, od milja zvana Šura ili Šuručka dolazi u Moskvu u društvu svog oca Julijana Verje ... Nermin Bezmen Knjige - Knjiga.hr ... . je godina i Aleksandra Julijanovna Verjenska, od milja zvana Šura ili Šuručka dolazi u Moskvu u društvu svog oca Julijana Verje...

INFORMACIJA

AUTOR
Bezmen, Nermin
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura (2. dio).pdf

OPIS

U bijegu od boljševičkog terora Seyit i Šura stižu u Aluštu na Krimu i Seyitov rodni dom. Iako obožavaju i poštuju sina, Seyitovi roditelji nisu spremni prihvatiti njegov izbor. Između tradicije i dužnosti i ljubavi svojeg života, Seyit slijedi srce i ne odriče se Šure. Kada plamen revolucije zahvati i Krim, ljubavnici moraju napustiti voljenu Rusiju i otisnuti se preko Crnog mora u Istanbul. U novom svijetu sve je potpuno drugačije i jedino ih njihova bezgranična ljubav drži na životu. No, čežnja za domovinom i tuga zbog gubitka obitelji koja ih mori prijeti i onome što se činilo neuništivo… Nermin Bezmen, jedna od najprodavanijih spisateljica u Turskoj i autorica četiriju romana, ispričala je potresnu priču o sudbini ljudi koji su proživjeli slom Ruskog Carstva i burne, pa i brutalne, događaje za vrijeme boljševičke revolucije. Od živopisne Jalte s kraja 19. stoljeća do raskoši i čarobnog ozračja carskog Petrograda pratimo pustolovine nezaboravnih junaka i put njihova progonstva iz voljene domovine u Istanbul 1920-ih. Roman U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura plod je dugotrajnog i predanog autoričina istraživanja u potrazi za obiteljskim korijenima i rasvjetljavanjem turbulentnih povijesnih zbivanja. Odmah je osvojio najširu publiku, pa je prema njemu snimljena i istoimena hit TV-serija s karizmatičnim glumcem Kivançem Tatlituĝom u glavnoj ulozi.

Želite li pročitati knjigu?U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura (2. dio) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bezmen, Nermin. Čitati U vrtlogu sudbine: Seyit i Šura (2. dio) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE