Muzej dinosaura

Muzej dinosaura - Jenny Jacobi | Caritasspiritistcenter.org

...svoj MUZEJ DINOSAURA je slikovnica u kojoj postaješ glavni muzejski paleontolog ... Muzej dinosaura knjiga autora Jenny Jacobi - VBZ ... . Muzejske sobe su spremne, ali u njima još nema izložaka. Na tebi je da otkriješ koje priložene kosti kome pripadaju i kamo ih moraš postaviti. Tu je pet dinosaura koje valja sastaviti i onda izložiti u odgovarajućoj muzejskoj dvorani. 99,00 kn 69,30 kn Sastavi svoj MUZEJ DINOSAURA je slikovnica u kojoj postaješ glavni muzejski paleontolog. Muzejske sobe su spremne, ali u njima još nema izložaka. Na tebi je da otkri ... Ako volite dinosaure ovo su najbolji muzeji ... - Journal.hr ... . Muzejske sobe su spremne, ali u njima još nema izložaka. Na tebi je da otkriješ koje priložene kosti kome pripadaju i kamo ih moraš postaviti. Tu je pet dinosaura koje valja sastaviti i onda izložiti u odgovarajućoj muzejskoj dvorani. Sastavi svoj MUZEJ DINOSAURA je slikovnica u kojoj postaješ glavni muzejski paleontolog. Muzejske sobe su spremne, ali u njima još nema izložaka. Na tebi je da otkriješ koje priložene kosti kome pripadaju...

INFORMACIJA

AUTOR
Jenny Jacobi
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Muzej dinosaura.pdf

OPIS

Sastavi svoj MUZEJ DINOSAURA je slikovnica u kojoj postaješ glavni muzejski paleontolog. Muzejske sobe su spremne, ali u njima još nema izložaka. Na tebi je da otkriješ koje priložene kosti kome pripadaju i kamo ih moraš postaviti. Tu je pet dinosaura koje valja sastaviti i onda izložiti u odgovarajućoj muzejskoj dvorani. Slikovnica je savršena za svakog ljubitelja dinosaura, budućega biologa ili graditelja maketa.

Želite li pročitati knjigu?Muzej dinosaura u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Jenny Jacobi. Čitati Muzej dinosaura Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE