Postanak

Postanak - Brown, Dan | Caritasspiritistcenter.org

...ostanak i opstanak ćirilice. 8 видео 2 587 просмотров Обновлен 16 июл ... Postanak i značenje imena Bosna - hamdočamo ... ... postanak - Wiktionary ... ostanak i opstanak ćirilice. 8 видео 2 587 просмотров Обновлен 16 июл. 2020 г. Postanak, baš zato što pokriva istoriju od samog nastanka pa do sadašnjice, odlično Dejvid Kristijan, autor izuzetno zanimljive i intelektualno provokativne knjige „Postanak", u ovom tekstu detaljno... Postanak 3,3. Samo od plodova drve...

INFORMACIJA

AUTOR
Brown, Dan
DIMENZIJA
1,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Postanak.pdf

OPIS

Sve ono što jeste, sve u što vjerujete, sve će se promijeniti. Robert Langdon, harvardski profesor simbologije, stiže u Guggenheimov muzej u Bilbau kako bi prisustvovao objavi velikog otkrića “koje će zauvijek promijeniti svijet”. Domaćin je Edmond Kirsch, milijarder i futurist, svjetski poznat zbog svojih nevjerojatnih tehnoloških izuma. Bio je jedan od prvih Langdonovih studenata na Harvardu, a sada će objaviti svijetu zapanjujuće otkriće… koje će odgovoriti na dva temeljna pitanja ljudskog postojanja. Odakle dolazimo? Kamo idemo? Langdon i ostali uzvanici na početku su očarani nadasve originalnom prezentacijom, za koju Langdon uviđa da će biti kontroverznija nego što je mislio. Pomno organiziran događaj iznenada se pretvara u kaos i Kirschevo dragocjeno otkriće na koncu ne bude objavljeno. Suočen s neposrednom opasnošću, Langdon je prisiljen na očajnički pokušaj bijega iz Bilbaa. U bijegu, zajedno s ravnateljicom muzeja Ambrom Vidal, upušta se u opasnu potragu za lozinkom koja će otključati Kirschevu tajnu. Dok istražuju tamne hodnike skrivene povijesti, Langdon i Vidal suočavaju se s neprijateljem koji je možda povezan i sa samom Kraljevskom palačom u Madridu. U Barceloni, gradu veličanstvene Gaudíjeve arhitekture, otkrivaju tragove koji ih naposljetku dovode do šokantna Kirscheva otkrića… i nevjerojatne istine koja nam je dugo izmicala. Na putu obilježenom modernom umjetnošću i enigmatskim simbolima, Dan Brown ponovno dotiče fundamentalna pitanja današnjice kao nijedan suvremeni pisac trilera.

Želite li pročitati knjigu?Postanak u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brown, Dan. Čitati Postanak Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE