Ljekovito bilje

Ljekovito bilje - Ernst, Beat | Caritasspiritistcenter.org

...pedija lekovitih bilja i recepti. Lekovito bilje ... Lekovito bilje u vinu i rakiji - Prirodno i zdravo ... . Od davnina je čovek koristio biljke za ishranu saznajući o njima istovremeno kakvo dejstvo imaju na organizam. ... ... Kategorija: Lekovito bilje. Čudo od lista peršuna. Objavljeno 17. maja 2021.17. maja 2021.Kategorije Lekovito biljeOznake Bazga, Crna zova, Sirup od crne... Ljekovito bilje. 8,291 likes · 121 talking about this. Zajednica ljubitelja ljekovitog bilja i narodne medicine. Ljekovito bilje Crna Gora - ... lekovitobiljesrbije.com ... . Ljekovito bilje Crna Gora - ...

INFORMACIJA

AUTOR
Ernst, Beat
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljekovito bilje.pdf

OPIS

Ovaj priručnik plod je višegodišnje suradnje između Pharmazeutisches Institut der Universitat u Baselu i Botaničkog vrta u Brüglingenu/Basel. Pored podataka o drogama, glavnim sastojcima, farmakološkom djelovanju, indikacijama, dozama, nuspojavama i kontraindikacijama, sadrži i botanički opis biljke te povijesne zanimljivosti. Ova je knjiga u prvom redu zamišljena kao pomoćno didaktičko sredstvo za proučavanje farmacije i za rad u ljekarnama ili u liječničkoj praksi te kao pomoć zainteresiranim poklonicima ljekovitog bilja kako bi bolje procijenili mogućnosti i ograničenja fitoterapijske primjene.

Želite li pročitati knjigu?Ljekovito bilje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ernst, Beat. Čitati Ljekovito bilje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE