Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom

Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom - Bivald, Katarina | Caritasspiritistcenter.org

... Sara shvati da im je potrebna - knjižara ... Potraži me u predgrađu - Meri Cetinić - YouTube ... . "Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom" bestseler je švedske autorice Katarine Bivald koji se prevodi na 25 jezika. Roman o tome kako knjige i ljubav pokreću svijet izazvao je euforiju ne samo kod čitatelja nego i knjižara diljem svijeta. II►Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom Katarina Bivald. Katarina Bivald je deset godina radila u knjižari u Stockholmu. Živi u blizini glavnog grada Švedske s ... Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom ... . Živi u blizini glavnog grada Švedske sa sestrom i kaže da ni sama ne zna koliko knjiga posjeduje. Zna samo da za njih nema dovoljno polica. Kaže i da više voli knjige nego ljude. Njena uspješnica prevedena je u međuvremenu na 25 jezika. Izdavač:, Profil, 2015. [šved. Läsarna i Broken Wheel rekommendera...

INFORMACIJA

AUTOR
Bivald, Katarina
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom.pdf

OPIS

Sara ima 28 godina i nikad nije bila izvan Švedske, osim putujući uz pomoć knjiga. Nakon gubitka posla u knjižari odluči prihvatiti poziv svoje prijateljice Amy, starije Amerikanke s kojom se dopisuje o knjigama, da je posjeti. Čim stigne u Broken Wheel, u američkoj saveznoj državi Iowi, doznaje da je Amy mrtva, a da bi ona trebala provesti, sama samcata, tri mjeseca u mjestu u kojem žive osebujni stanovnici, nenavikli na strance, a kamoli turiste. U gradiću – koji na prvi pogled izgleda nepopravljivo – ljudi su koje je upoznala kroz Amyna pisma: siroti George, neustrašiva Grace, uštogljena Caroline i Amyn obožavani nećak – Tom. Sara vrlo brzo shvati da nije sama, ali i da njezinim novim sugrađanima očajnički treba doza avanture, malo self-helpa, a možda i mrvica romanse. Ukratko, Sara shvati da im je potrebna – knjižara. “Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom” bestseler je švedske autorice Katarine Bivald koji se prevodi na 25 jezika. Roman o tome kako knjige i ljubav pokreću svijet izazvao je euforiju ne samo kod čitatelja nego i knjižara diljem svijeta.

Želite li pročitati knjigu?Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bivald, Katarina. Čitati Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE