Automobili kroz povijest

Automobili kroz povijest

... se ikada zapitali koji su najvažniji automobili kroz povijest? Mi se jesmo, pa u nastavku slijedi top 10 Po čemu je ovaj automobil poseban: Po tome što današnji automobili ni približno ne bi bili ... GOLUBINCI KROZ POVIJEST Marko Kljajić - KupujemProdajem ... ... AUTOMOBILI KROZ POVIJEST - SASTAVI 50... — Bazzar.hr ... se ikada zapitali koji su najvažniji automobili kroz povijest? Mi se jesmo, pa u nastavku slijedi top 10 Po čemu je ovaj automobil poseban: Po tome što današnji automobili ni približno ne bi bili... Krenite u vožnju kroz povijest s 50 legendarnih automobila, od Fordova Modela T iz 1908. do suvremenog Imat ćete priliku vidjeti kako su se automobili razvijali od Modela T, prvog automobila... Reg Grant: AUTOMOBILI KROZ POVIJEST - SASTAVI 50 JEDNOSTAVNIH MODELA - MODELI Krenite u vožnju kroz povijest s 50 le...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Automobili kroz povijest.pdf

OPIS

Upoznaj 50 najznačajnijih automobila u povijesti automobilske industrije i sastavi njihove umanjene modele! Krenite u vožnju kroz povijest s 50 legendarnih automobila, od Fordova Modela T iz 1908. do suvremenog Rolls-Royce Wraitha. Vodič za kolekcionare otkriva pojedinosti o ulozi svakoga od ovih modela iz povijesti automobila odvojivi blok s modelima sadržava elemente za sastavljanje 50 elegantnih 3D modela. Najbolji odabir 50 automobila pokušali smo napraviti tako što smo se odlučili za neke od najvažnijih, najprivlačnijih i najzanimljivijih automobila kroz povijest. Bio je to dug i naporan proces, no konačan bi popis trebao uključivati barem neke od onih automobila za koje svaki čitatelj može reći da zaslužuju mjesto u ovoj knjizi. Uvjereni smo da 50 odabranih omogućuje uvid u cjelokupnu povijest automobila, kao i u popriličan dio naše društvene i kulturne povijesti. Imat ćete priliku vidjeti kako su se automobili razvijali od Modela T, prvog automobila Henryja Forda, koji je ušao u masovnu proizvodnju, do najnovijega superluksuznog automobila, Rolls- -Roycea Wraith. Još je nešto sigurno: među njima nema dosadnih automobila. Henry Ford je neumorno radio iz noći u noć pokušavajući u svojoj drvenoj garaži sklopiti prvi prototip svojeg automobila. Susjedi su ga zvali „Ludi Henry”. Međutim, ambiciozni je mladi inženjer uspio: u lipnju 1896. godine, u dva sata ujutro, probio se kroz zid garaže sjedeći za volanom potpuno funkcionalnog automobila te je krenuo u slavljeničku vožnju Detroitom. Nitko na svijetu ne posjeduje svih ovih 50 legendarnih modela. Također, teško je vjerovati da ih je netko uspio sve i voziti. Međutim, zahvaljujući ovoj knjizi svi zaljubljenici u automobile mogu uživati čitajući o njima, sanjareći o njima i zahvaljujući domišljatim dizajnerima i grafičarima – sastavljajući predivne modele svakoga od njih.

Želite li pročitati knjigu?Automobili kroz povijest u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Automobili kroz povijest Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE