Moć riječi NE

Moć riječi NE - Altucher, James | Caritasspiritistcenter.org

.... Naslovna Zdravlje Psihologija Moć riječi NE ... MOĆ RIJEČI - RefikHrvic.net ... . Pristajete li ikada na nešto čak i kada znate da to ne želite? Imate li poteškoća prekinuti odnos, posao ili živite realnost za koju znate da nije pravo... Moć riječi NE. Koliko ste se puta zatekli kako govorite »da« krivim stvarima — prezahtjevnim zadacima, lošim vezama, iscrpljujućim obvezama? Moć riječi NE book. Read 135 reviews from the world's largest community for readers. Koliko ste se puta zatekli kako govorite »da ... 8. poglavlje: Moć riječi ... . Koliko ste se puta zatekli kako govorite »da« krivim stvarima — prez... II►MOĆ R...

INFORMACIJA

AUTOR
Altucher, James
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć riječi NE.pdf

OPIS

Koliko ste se puta zatekli kako govorite »da« krivim stvarima — prezahtjevnim zadacima, lošim vezama, iscrpljujućim obvezama? Koliko ste često poželjeli smoći snage da ih sve odbijete? Ovaj praktični vodič pomoći će vam da ponovno steknete tu moć — i pokazati kako dobro upotrijebljeno NE može ne samo uštedjeti vaše vrijeme i muke, već i spasiti život. James Altucher i Claudia Azula Altucher, na temelju vlastitih iskustava i povratnih informacija svojih čitatelja i studenata, jasno pokazuju da imate pravo reći »ne« bilo čemu što vam šteti. Standardima koji vam nisu prihvatljivi, ljudima koji vam crpe kreativnost i energiju, uvjerenjima s kojima se ne slažete. Kada to učinite, bit ćete slobodni reći doista snažno DA koje će otvoriti vrata novim prilikama, izobilju i ljubavi. JAMES ALTUCHER uspješan je poduzetnik, šahovski majstor, duhovni učitelj i pisac. Autor je dvanaest knjiga među kojima je i uspješnica Choose Yourself. Njegov blog The Altucher Confidential, koji je pokrenuo 2010., ima više od 15 milijuna čitatelja. CLAUDIA AZULA ALTUCHER autorica je i učiteljica joge, meditacije i drevnih duhovnih principa. Zajedno s Jamesom nadahnjuje ljude kroz svoje pisanje, predavanja, online seminare i Twitter Q&A rasprave.

Želite li pročitati knjigu?Moć riječi NE u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Altucher, James. Čitati Moć riječi NE Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE