Život na visokoj nozi

Život na visokoj nozi - Lapidus, Jens | Caritasspiritistcenter.org

...edan je od najpoželjnijih premium SUV-ova, a kako se snašao na Jurinom testu pogledajte u videu :DPremium partner Continental Hrvatska ... Život na visokoj nozi ... .Ferratum... Mr. Milan Nikolićšampion u bodibildingukontakt:[email protected] Život na visokoj nozi ćerke predsednika Avganistana. "Svesno sam UNIŠTILA ŽIVOT SINA (9) razvodom da bih ja bila srećna": Najpopularnija pevačica prvi put progovorila o BIVŠEM SUPRUGU I SINU KOJEG KRIJE GODINAMA OD JAVNOSTI. Procurila FOTOGRAFIJA bivšeg dečka Melanije Tramp: Opisao je sebe kao Džejmsa Dina iz Slo ... Život na visokoj nozi - BMW X5 - Jura se fura - YouTube ... . Procurila FOTOGRAFIJA bivšeg dečka Melanije Tramp: Opisao je sebe kao Džejmsa Dina iz Slo...

INFORMACIJA

AUTOR
Lapidus, Jens
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Život na visokoj nozi.pdf

OPIS

Roman “Život na visokoj nozi”, posljednji dio Lapidusove tzv. “Stockholmske trilogije”, donosi nam žestoku priču o borbi za ostavštinu jedne od najvećih kriminalnih organizacija u švedskome podzemlju. Jorge je većinu života zarađivao kao kriminalac i preprodavač droge. Po izlasku iz zatvora, sa svojim starim prijateljem Mahmudom vodi kafić, no nedostaje mu uzbuđenja. Stoga smišlja plan kako se brzo i lako domoći velike love koja bi njemu i prijateljima omogućila luksuzan život u inozemstvu. U međuvremenu, inspektoru Martinu Hägerströmu povjeren je zahtjevan zadatak u sklopu tajne policijske operacije Ariel Ultra. Uskoro dobiva otkaz u policiji te biva degradiran na mjesto nadzornika u zatvoru. Tu polako počinje stjecati povjerenje ljudi iz stockholmskog krim-podzemlja. Njegov krajnji cilj je Johan Westlund, poznat kao JW, stručnjak za pranje novca i novopečeni pripadnik stockholmskog jet seta s jakim vezama u švedskom podzemlju. No zadobivanje JW-ova povjerenja pokazat će se Hägerströmovim najvećim iskušenjem… Natalie je dvadesetdvogodišnja kći jedinica Radovana Kranjića, srpskog bosa koji godinama suvereno vlada švedskim krim-podzemljem. Nakon niza nepredvidljivih događaja i naglih obrata Natalie se, potpuno nespremna, zatiče u središtu kaotičnog vrtloga borbi za kontrolu nad očevim kriminalnim carstvom. Konkurencija je velika i jaka. A ujedno i vrlo okrutna. Tko će, u slučaju da Radovan ode, postati novi kralj – ili kraljica – švedskog podzemlja? Surovo i mračno, s oštrim i neuvijenim dijalozima koji odišu autentičnošću, Lapidus ispisuje još jedno poglavlje svoje trilogije o beskrupuloznoj borbi za prevlast u švedskom kriminalnom podzemlju, a čiji je cilj jednostavan i očit – život na visokoj nozi. Jens Lapidus (1974.) švedski je odvjetnik kaznenog prava i pisac. Kao autor, najpoznatiji je po Stockholmskoj trilogiji koja uključuje romane “Laka lova”, “Nemoj zajebat” i “Život na visokoj nozi”. Uz to, objavio je i grafički roman Gang War 145 i novelu “Mama Tried”. Kao stručnjak za kazneno pravo radi u jednom od najuglednijih švedskih odvjetničkih ureda. I sam je branio neke od najozloglašenijih švedskih kriminalaca, a u trilogiji otvoreno i hrabro prikazuje kriminalni milje Stockholma u maniri kultnog pisca krimića Jamesa Ellroya – iz perspektive loših momaka, šefova mafije i kriminalaca, ali i naizgled uspješnih pojedinaca i moćnika. Svi su oni dio jednog izopačenog paralelnog državnog sustava u kojem djeluju zločinačke skupine infiltrirane u legalan poslovni svijet.

Želite li pročitati knjigu?Život na visokoj nozi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lapidus, Jens. Čitati Život na visokoj nozi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE