Područje bez signala

Područje bez signala - Perišić, Robert | Caritasspiritistcenter.org

...jeljka, 27. prosinca, na Prvom programu HTV-a u 21:05 počinjemo s premijernim prikazivanjem dramske serije "Područje bez signala" redatelja Dalibora Matanića i producentice Ankice Jurić Tilić ... Područje bez signala Rene Bitorajac Krešimir Mikić TV ... ... . Serija je snimljena na temelju istoimenog romana Roberta Perišića, a scenarij potpisuju Hana Jušić, Milan F. Živković i Jelena Paljan. Podrucje bez signala: With Rene Bitorajac, Kresimir Mikic, Jovana Stojiljkovic, Goran Bogdan. A businessman and an engineer arrive in a small town to restore an abandoned factory and manufacture a discontinued turbine for a mysterious client. Područje bez signala hrvatska dramska serija ... Područje bez signala (televizijska serija) - Wikipedija ... . A businessman and an engineer arrive in a small town to restore an abandoned factory and manufacture a discontinued turbine for a mysterious client. Područje bez signala hrvatska dramska serija koja se od 27. prosinca 2021. do 31. siječnja 2022. godine emitirala na programu HRT 1.Autora Ankice Jurić Tilić i Dalibora Matanić.U produkciji Kinorama za HRT, i koprodukciji srbijanske produkcijske kuće Sense Production, slovenske Perfo Production i finske Citizen Jane.Serija ...

INFORMACIJA

AUTOR
Perišić, Robert
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Područje bez signala.pdf

OPIS

U gradić N., zabačen i devastiran, dolaze dvojica likova i bude nadu – to je ulaz u Područje bez signala u kojem se, kao i u prethodnom Perišićevom romanu Naš čovjek na terenu, spaja lokalno i globalno u priču koja će vas istovremeno nasmijati, ali i protresti. Od radnika do financijske elite, od konobarica do menadžerica, od naših do Amerikanaca… – protagonisti romana iz naoko udaljenih svjetova stupaju u odnose koji ih mijenjaju i gone u nepoznato, boreći se za opstanak i voleći, radeći puno toga što nisu planirali. Mnogi čitatelj i čitateljica prepoznat će se u životnosti odnosa što klize između rečenog i prešućenog, a prići će likovima koje možda zaobilaze u stvarnosti. Povezujući sadašnjost i prošlost te zbivanja na neobično širokom prostoru, od Sibira do Magreba, od Dinarida do Londona, ova priča angažira i intelektualno i emocionalno – uz neprekidno iščekivanje: što će biti dalje?

Želite li pročitati knjigu?Područje bez signala u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Perišić, Robert. Čitati Područje bez signala Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE