Pogrešan čovjek

Pogrešan čovjek - Child, Lee | Caritasspiritistcenter.org

...n čovjek (srp. Pogrešan čovek/Погрешан човек) je hrvatsko-srpska telenovela nastala prema ideji kreativne producentice Jelene Veljače ... pogrešan čovjek 170 epizoda - Pdf dokumenti i e-knjige Besplatno... ... ... Pogrešan čovjek (televizijska serija) - Wikipedija ... n čovjek (srp. Pogrešan čovek/Погрешан човек) je hrvatsko-srpska telenovela nastala prema ideji kreativne producentice Jelene Veljače. Seriju rade hrvatska RTL Televizija i srpska Prva televizija, a premijerna epizoda serije emitirana je 16. rujna 2018. na RTL-u, a 17. rujna 2018. na Prvoj. Pogresan covjek: Created by Jelena Veljaca. With Ivana Roscic, Emir Catovic, Petar Bencina, Dora D...

INFORMACIJA

AUTOR
Child, Lee
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pogrešan čovjek.pdf

OPIS

Sve što je Jack Reacher htio bila je besplatna vožnja do Virginije. No, ono što je uslijedilo pretvorilo se u pravu noćnu moru. Jack Reacher autostopira. Zaustavlja se automobil s dvojicom muškaraca i jednom ženom. Svi su odjeveni u iste košulje. Debeli muškarac kaže da idu na team building. Reacher zna da laže. Stotinjak kilometara iza njih policija obavlja očevid. Uz staru crpku za vodu zaklan je muškarac nepoznatog identiteta. Imao je na sebi odjeću iz Pakistana. U istragu se uključuju FBI i CIA. Uskoro postaje jasno da se ne radi o običnom ubojstvo, već da iza toga stoji teroristička organizacija koja bi mogla dovesti u pitanje nacionalnu sigurnost. Jack Reacher mora djelovati munjevito želi li spasiti katastrofu. „Pametno i napeto… s jednim od najboljih ženskih likova u cijelom serijalu o Jacku Reacheru.“ – The New York Times.

Želite li pročitati knjigu?Pogrešan čovjek u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Child, Lee. Čitati Pogrešan čovjek Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE