I to će proći

I to će proći - Busquets,Milena | Caritasspiritistcenter.org

...utror: Bane KrstićNova pesma povodom situacije u kojoj smo jednog momenta bili svi - Živeli!I TO ĆE PROĆIČetir' zida četir' strane sveta, k'o u kutiju od ... Скачать Песню Verica Serifovic - I to Ce Proci... | CoolDJ.Club ... ... I to Ce Proci - Album by Verica Serifovic | Spotify ... utror: Bane KrstićNova pesma povodom situacije u kojoj smo jednog momenta bili svi - Živeli!I TO ĆE PROĆIČetir' zida četir' strane sveta, k'o u kutiju od... I to ce proci: Directed by Nenad Dizdarevic. With Fabi...

INFORMACIJA

AUTOR
Busquets,Milena
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
I to će proći.pdf

OPIS

Četrdesetogodišnja Blanca potresena majčinom smrću suočava se s nastalom prazninom. Blanca je dvaput razvedena majka dvoje djece, slobodoljubiva boemka naglašene potrebe za tjelesnošću. Gubitak majke nagoni je da emocionalnu bol liječi tjelesnim kontaktom, pa posvuda traži priliku za utjehu. S djecom, oba bivša muža, prijateljicama, njihovim partnerima i majčinim psom odlazi u Cadaques, obiteljsku ljetnu rezidenciju, prepunu uspomena na majku. U formi podužeg pisma majci u kojem joj se ponekad izravno obraća, pripovjedačica bilježi događaje, spretno izmjenjujući elegične note s onim gotovo frivolnim.

Želite li pročitati knjigu?I to će proći u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Busquets,Milena. Čitati I to će proći Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE