Mega zanimljivosti i čudesne istine s naljepnicama

Mega zanimljivosti i čudesne istine s naljepnicama

...ca sadrži mnoštvo zanimljivosti i podataka o strašnim dinosaurima, divljim životinjama te moćnim strojevima i automobilima ... PDF Mega zanimljivosti i čudesne istine s naljepnicama ... ... Čudesne i nepredvidljive: Otkrijte sve o ženama Vodolijama! ... ca sadrži mnoštvo zanimljivosti i podataka o strašnim dinosaurima, divljim životinjama te moćnim strojevima i automobilima. Uz više od 1000 fantastičnih naljepnica, nekoliko papirnatih modela za izradu likova i gomilu poučnih zagonetki, djeca će u igri steći nova znanja o svijetu koji ih okružuje. Noviteti za djecu i mlade. Mega zanimljivosti i čudesne istine s naljepnicama. Slikovnica sadrži...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mega zanimljivosti i čudesne istine s naljepnicama.pdf

OPIS

Slikovnica sadrži mnoštvo zanimljivosti i podataka o strašnim dinosaurima, divljim životinjama te moćnim strojevima i automobilima. Uz više od 1000 fantastičnih naljepnica, nekoliko papirnatih modela za izradu likova i gomilu poučnih zagonetki, djeca će u igri steći nova znanja o svijetu koji ih okružuje.

Želite li pročitati knjigu?Mega zanimljivosti i čudesne istine s naljepnicama u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Mega zanimljivosti i čudesne istine s naljepnicama Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE