Karte, molim!

Karte, molim! - Dejanović, Marko | Caritasspiritistcenter.org

...TE, MOLIM! Marko Dejanovič Meki uvez. "Karte, molim!" je filozofičan, politički aktuelan i društveno angažovan roman, ali je i roman zagonetka, do čijeg rešenja može da dođe samo posvećeni čitalac ... Video bahatih putnica u autobusu postao viralan Noizz ... ... 2015 10 26 Knjiga ili zivot - Marko Dejanovic - Karte, molim! - YouTube ... TE, MOLIM! Marko Dejanovič Meki uvez. "Karte, molim!" je filozofičan, politički aktuelan i društveno angažovan roman, ali je i roman zagonetka, do čijeg rešenja može da dođe samo posvećeni čitalac. Karte, molim! je filozofičan, politički aktuelan i društveno angažovan roman, ali je i roman zagonetka, do čijeg rešenja može da - Karte, molim! - bio je strog kao i svaki k...

INFORMACIJA

AUTOR
Dejanović, Marko
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Karte, molim!.pdf

OPIS

Roman-prvijenac mladog književnika (nakon knjige kratkih priča Belzebubov notes, 2011.), u kojem se glavni lik preziva autorovim prezimenom, što njega i priču čini stvarnijim i uvjerljivijim. Radnja romana odvija se u vlaku, na relaciji Beograd – Zagreb, te je cijela priča, prema autorovim riječima, izmaštana priča ubijanja vremena u vlaku. Autor se poigrava fantastikom, miješajući prostorne i vremenske dimenzije, svjesna i besvjesna stanja likova.

Želite li pročitati knjigu?Karte, molim! u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dejanović, Marko. Čitati Karte, molim! Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE