Tango stare garde

Tango stare garde - Pérez Reverte, Arturo | Caritasspiritistcenter.org

...Stare garde donosi neobuzdan Dvoje zgodnih mladih ljudi, gonjenih strastima žarkim poput Tango Stare garde donosi neobuzdanu i strastvenu priču o ljubavi, izdaji i spletkama, koja se proteže ... Tango od stare garde ... ... Танго Por Una Cabeza скачать mp3 бесплатно и слушать онлайн на... ... Stare garde donosi neobuzdan Dvoje zgodnih mladih ljudi, gonjenih strastima žarkim poput Tango Stare garde donosi neobuzdanu i strastvenu priču o ljubavi, izdaji i spletkama, koja se proteže... TANGO STARE GARDE - arturo perez reverte (100090209) - prijava na Moj račun registracija / kreiraj novi račun dodaj u ...

INFORMACIJA

AUTOR
Pérez Reverte, Arturo
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tango stare garde.pdf

OPIS

Dvoje zgodnih mladih ljudi, gonjenih strastima žarkim poput samog života, gledaju se u oči dok plešu još nenapisani tango, u tihom i pustom salonu prekoatlantskoga broda koji plovi kroz noć. I dok se tako zagrljeni kreću, nesvjesno ispisuju rubriku jednog nestvarnog svijeta, čija se umorna svjetla počinju gasiti da se više nikada ne upale. “Tango Stare garde” donosi neobuzdanu i strastvenu priču o ljubavi, izdaji i spletkama, koja se proteže kroz četiri desetljeća jedne epohe na zalasku. Ovaj će roman oduševiti čitatelje Pérez-Revertea, a njegov špijunski zaplet privući će i novu publiku. Godine 1928. pada neobična oklada između dvojice skladatelja: Armando de Troeye mora skladati savršeni tango, kako bi nadmašio Ravela i njegov bolero. U potrazi za inspiracijom putuje sa svojom suprugom Mechom Inzunza u Buenos Aires. Na luksuznom prekooceanskom brodu, bračni će par upoznati Maxa Costu, zgodnoga plesača tanga kome je posao zabavljati putnice, a kojega usto krase i neke druge, zabrinjavajuće sposobnosti. Drugi čin ljubavne pustolovine Maxa i Meche odvija se na francuskoj Rivijeri 1937., u vrijeme Španjolskog građanskog rata, gdje će se naći uvučeni u špijunsku priču s dramatičnim ishodom. Posljednji se put sreću u Sorrentu 1966., kada se stari ljubavnici upliću u tijek jedne nimalo bezazlene šahovske partije.

Želite li pročitati knjigu?Tango stare garde u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pérez Reverte, Arturo. Čitati Tango stare garde Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE