Najbolji vodič za trčanje i maraton

Najbolji vodič za trčanje i maraton

...ik NAJBOLJI VODIČ ZA TRČANJE I MARATON obuhvaća sve što je potrebno za svakodnevno trčanje ... Najbolji vodič za trčanje i maraton, Grupa autora ... ... . Tako ćete ovdje saznati sve od uobičajenih trkačkih ozljeda i načina kako ih spriječiti do prikladne odjeće, odgovarajuće prehrane i savjeta o nadomještanju tekućine. Najbolji vodič za trčanje i maraton. 149,00 kn . Količina. Nije dostupno Mr. sc. Glen Thurgood Najbolji vodič za trčanje i maraton 149,00 kn . Količina. Nije dostupno Bez obzira na to jeste li u trčanju početnik ili ste iskusan sport ... Najbolji vodič za trčanje i maraton | Zelena knjižara ... . Količina. Nije dostupno Bez obzira na to jeste li u trčanju početnik ili ste iskusan sportaš, ovaj ć...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Najbolji vodič za trčanje i maraton.pdf

OPIS

SVE O TRČANJU – NAJBOLJI VODIČ ZA TRČANJE I MARATON Bez obzira na to jeste li u trčanju početnik ili ste iskusan sportaš, ovaj će priručnik taj sport učiniti još korisnijim tako što će od vas učiniti učinkovitijeg i razboritijeg trkača. Pomoći će vam da se usredotočite na razumne ciljeve koje možete postići te će vam zadati strukturirane i ostvarive programe treninga. Navodit će vas na putu izgradnje dobre osnove tjelesne spremnosti, uza stručne treninge za snagu i jačanje trupa koji će također unaprijediti vašu sveukupnu snagu i pokretljivost u svakodnevnu životu. Priručnik obuhvaća sve što je potrebno za svakodnevno trčanje, od uobičajenih trkačkih ozljeda i načina kako ih spriječiti do prikladne odjeće, odgovarajuće prehrane i savjeta o nadomještanju tekućine. Onima koji doista žele ispitati svoju izdržljivost također pruža savjete i strategije o usavršavanju priprema za dan utrke, izvedbi i oporavku, bez obzira na to spremate li se na svoju prvu kratku utrku ili ste se odvažili na puni maraton.

Želite li pročitati knjigu?Najbolji vodič za trčanje i maraton u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Najbolji vodič za trčanje i maraton Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE