Lice smrti

Lice smrti - McFadyen, Cody | Caritasspiritistcenter.org

...ice smrti book. Read 511 reviews from the world's largest community for readers ... Ulice smrti čeká na větší bezpečí roky - Aktuálně.cz ... ... LICE SMRTI Cody McFadyen ... ice smrti book. Read 511 reviews from the world's largest community for readers. Šesnaestogodišnjakinja se nalazi na poprištu jezovitoga trostrukog umor... Tolstojeva 'Smrt ivana iljiča'. Lice Smrti - vizije Lava Nikolajeviča Tolstoja. Foto: Shutterstock.com. Suočen s krajem svog života, Ivan Iljič saznao je neumolj...

INFORMACIJA

AUTOR
McFadyen, Cody
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Lice smrti.pdf

OPIS

Šesnaestogodišnjakinja se nalazi na poprištu jezovitoga trostrukog umorstva i prislonila si je pištolj na sljepoočnicu. Tvrdi da joj je Stranac ubio udomiteljsku obitelj, da je slijedi cijeli život, ubija sve koje je ikad voljela i da joj nitko ne vjeruje. Nitko i nije. Do sada. Specijalna agentica Smoky Barrett morat će staviti sve na kocku. Stranac je previše stvaran, previše blizu i previše nemilosrdan. On je nadmašio sve prethodne serijske ubojice i predstavlja samu bit ljudskog zla. Kad napokon pokaže svoje lice, ne bude li spremna suočiti se sa svojim najgorim strahom, Smoky će imati vremena samo da umre. Jezivi triler koji će vam utjerati strah u kosti.

Želite li pročitati knjigu?Lice smrti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor McFadyen, Cody. Čitati Lice smrti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE