Nema se što učiniti

Nema se što učiniti - Serdarević, Korana | Caritasspiritistcenter.org

... što učiniti. Ta sintagma gotovo savršeno opisuje stanje nacije: svi su odustali od svega, od svojih života, od ideja i ideala, no jesu li zbog toga naši životi stali, jesmo li pred krajem svijeta i postojanja ili postoji još poneko zrnce optimizma? Možemo li pronaći ono nešto što će nas održati na ... Uzinić: Nitko se nema prava pozivati na vjeru kao razlog da se ne bi... ... ... - Što? Ne znam ništa o njoj već neko vrime. - Eno je u gradu u bolnici, slomljena su joj tri rebra i nos, sva je modra. Priča se da ju je onaj njen pribija živu. Osjetim vrućinu u obrazima. Nema se tu više što učiniti. Prvijenac već afirmirane autorice kratkih priča Korane Serdarević. Od zagrebačkih stanova do pustih dalmatinskih kuća, od odrastanja do starosti, od ljubavi... Nema se što učiniti. Ta sintagma gotov ... Izrael, najcjepljenija zemlja na svijetu ima najveću stopu Covida po... ... . Priča se da ju je onaj njen pribija živu. Osjetim vrućinu u obrazima. Nema se tu više što učiniti. Prvijenac već afirmirane autorice kratkih priča Korane Serdarević. Od zagrebačkih stanova do pustih dalmatinskih kuća, od odrastanja do starosti, od ljubavi... Nema se što učiniti. Ta sintagma gotovo savršeno opisuje stanje nacije: svi su odustali od svega, od svojih života, od ideja i ideala, no jesu li zbog...

INFORMACIJA

AUTOR
Serdarević, Korana
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nema se što učiniti.pdf

OPIS

Nema se što učiniti. Ta sintagma gotovo savršeno opisuje stanje nacije: svi su odustali od svega, od svojih života, od ideja i ideala, no jesu li zbog toga naši životi stali, jesmo li pred krajem svijeta i postojanja ili postoji još poneko zrnce optimizma? Možemo li pronaći ono nešto što će nas održati na životu? Prvijenac već afirmirane autorice kratkih priča Korane Serdarević prepun je takvih malenih, ali važnih trenutaka. Od zagrebačkih stanova do pustih dalmatinskih kuća, od odrastanja do starosti, od ljubavi do zlobe, ove priče zahvaćaju sve nijanse i toplinu života. Bez obzira na to je li riječ o ljubavnim jadima, senilnosti, sitnim podmetanjima, odnosima između ljubavnika, majke i kćeri, brata i sestre, sve priče u zbirci Nema se što učiniti karakterizira pamtljiva, gotovo filmska atmosfera u kojoj se točno i precizno, a opet nježno ocrtava često mučna stvarnost. Korana Serdarević u dvadeset četiri priče istkala je pokrivač, čudesan pačvork, kojim se možemo ogrnuti i ljeti i zimi i kojem se vraćamo jer ga osjećamo svojim.

Želite li pročitati knjigu?Nema se što učiniti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Serdarević, Korana. Čitati Nema se što učiniti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE