Niko i prehrana

Niko i prehrana - Cabrera, Aleix | Caritasspiritistcenter.org

...REHRANA - Aleix Cabrera, Rosa m. (ilustr ... Prehrana - PLIVAzdravlje ... ... Prehrana u trudnoći - jelovnik, recepti, zabranjena... | Kreni zdravo! ... REHRANA - Aleix Cabrera, Rosa m. (ilustr.) Prehrana srednjovjekovnih seljaka sastojala se od mesnih i kupusnih variva koji su se kuhali na otvorenom ognjištu. Niko i prehrana.pdf. ISBN. 9061512773767. Niko je zapravo skraćena verzija imena Nikola pa svi koji nose ovo ili neko od navedenih imena, slave imendan na blagdan Svetog Nikole, zaštitnika djece... Niko i prehrana. Broj stranica: 3...

INFORMACIJA

AUTOR
Cabrera, Aleix
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Niko i prehrana.pdf

OPIS

U novoj biblioteci Zdrave navike upoznajte Šumiće – male šumske junake. Šumići se skrivaju od ljudi, ali njihovi mali problemi nisu sakriveni. Pročitajte zajedno s djecom znaju li Šumići što su zdrave navike. Žele li djeca znati više od njih, na kraju će pronaći posebnu stranicu gdje su objašnjeni najvažniji pojmovi, ali i stranicu sa zanimljivostima. Otkrijte zajedno što je kalcij, zašto nam treba sol, zašto je riba slična orasima… Niko je najpohlepniji Šumić. Najdraži hobi mu je jelo. Sljedeći hobi je traženje blaga. Što se događa kad traženo blago postaje hrana? Hrana je potrebna našem tijelu jer nam osigurava energiju i omogućuje da dobro funkcioniramo. Naučite što je uravnotežena prehrana, koje osnovne namirnice moraju uvijek biti dio obroka i zašto je važan doručak.

Želite li pročitati knjigu?Niko i prehrana u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cabrera, Aleix. Čitati Niko i prehrana Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE