Čišćenje zelenim sokovima u 10 dana

Čišćenje zelenim sokovima u 10 dana - Smith, J. J. | Caritasspiritistcenter.org

...nik ČIŠĆENJE ZELENIM SOKOVIMA U 10 DANA potaknut će vas na mršavljenje, povećati vam razinu energije, razbistriti um i popraviti cjelokupno zdravlje ... Čišćenje zelenim sokovima u 10 dana dostupno u online ... ... . Izgubite do 7 kilograma u 10 dana! Naučite živjeti zdravije uz detoksikaciju i zdraviju prehranu iz ove sjajne knjige. Priručnik ČIŠĆENJE ZELENIM SOKOVIMA U 10 DANA potaknut će vas na mršavljenje, povećati vam razinu energije, razbistriti um i popraviti cjelokupno zdravlje. Izgubite do 7 kilograma u 10 dana! ... Čišćenje Zelenim Sokovima U 10 Dana, J.J. Smith ... ... . Izgubite do 7 kilograma u 10 dana!...

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, J. J.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Čišćenje zelenim sokovima u 10 dana.pdf

OPIS

Izgubite do 7 kilograma u 10 dana! Ova knjiga potaknut će vas na mršavljenje, povećati vam razinu energije, razbistriti um i popraviti cjelokupno zdravlje. Zeleni sokovi sastoje se od vrlo hranjivih tvari iz zelenoga lisnatog povrća i voća, zasitni su i uživat ćete u njima. I tijelo će vam biti zahvalno što ih pijete, jer će vam zdravlje i energija doći do razina za koje nikada niste mislili da ih je moguće postići. To je iskustvo koje bi vam moglo promijeniti život budete li se držali programa! U ovoj knjizi navedeni su popis za kupnju, recepti i opsežne upute za desetodnevno čišćenje te prijedlozi koji će vam pomoći da postignete najbolje rezultate. Dobit ćete i savjete kako i nakon čišćenja nastaviti mršavjeti i ostati zdravi. Jeste li spremni izgledati mršavije, zdravije i seksepilnije nego u tko zna koliko godina dosad? Onda se pripremite za desetodnevno čišćenje zelenim sokovima! Ako uspješno dovršite desetodnevno čišćenje: • Izgubit ćete od 4 do 7 kilograma u 10 dana. • Riješit ćete se tvrdoglavih masnih naslaga, uključujući i one na trbuhu. • Gubit ćete kilograme i centimetre brzo, bez napornog vježbanja. • Naučit ćete živjeti zdravije uz detoksikaciju i zdraviju prehranu. • Prirodno ćete željeti zdravu hranu tako da više nikad ne morate na dijetu. • Dobit ćete više od 100 recepata za različita zdravstvena stanja i željene ciljeve.

Želite li pročitati knjigu?Čišćenje zelenim sokovima u 10 dana u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Smith, J. J.. Čitati Čišćenje zelenim sokovima u 10 dana Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE