Kazneno procesno pravo i prekršajno pravo

Kazneno procesno pravo i prekršajno pravo - Primorac, Damir | Caritasspiritistcenter.org

... procesno pravo - tijek postupka. Prekršajno pravo - materijalnopravne odredbe ... Kazneno procesno pravo je skup pravnih propisa koji propisuju... ... . Prekršajno pravo - postupovne odredbe. Poseban dio kaznenog i prekršajnog prava - prekršajna i kaznena djela vezana za financijsko i gospodarsko poslovanje s posebnim naglaskom na porezna... Odvjetnik za kazneno i prekršajno pravo. U okviru kaznenog i prekršajnog prava zastupam okrivljenike u tijeku istražnog Kazneno I prekršajno pravo. - Sastav kaznene prijave - Zastupanje u kaznenom postupku - Zastupanje u prek ... Opće informacije o predmetu - Osnove kaznenog i prekršajnog prava ... . - Sastav kaznene prijave - Zastupanje u kaznenom postupku - Zastupanje u prekršajnom postupku. Krivično i prekršajno pravo. Definicija. Krivično ili kazneno pravo je izraz koji se u širem smislu koristi za pravnu granu koja se bavi zaštitom najvećih vredno...

INFORMACIJA

AUTOR
Primorac, Damir
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kazneno procesno pravo i prekršajno pravo.pdf

OPIS

Knjiga je prije svega namijenjena studentima, ali i svima onima koje zanima na koji se način utvrđuju činjenice i izvode dokazi u kaznenom postupku. Pisana je jasnim i razumljivim jezikom, a mnoštvo bilješki i primjera iz prakse čitatelju će omogućiti da se na jednostavan način upozna s materijom. U dijelu knjige pod naslovom Prekršajno pravo − odabrane teme treba posebno istaknuti dio koji se odnosi na športsko prekršajno pravo s obzirom na to da u ovom području nema sličnih knjiga koje na jednom mjestu objedinjavaju ovako složenu i zanimljivu problematiku.

Želite li pročitati knjigu?Kazneno procesno pravo i prekršajno pravo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Primorac, Damir. Čitati Kazneno procesno pravo i prekršajno pravo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE