Trijumf vremena – Gradovi u letu, knjiga 4.

Trijumf vremena – Gradovi u letu, knjiga 4. - Blish, James | Caritasspiritistcenter.org

...vremena četvrta je knjiga Blishove legendarne tetralogije GRADOVI U LETU ... Gradovi starih dobrih vremena ... . GRADOVI U LETU - tetralogija u kojoj je Trijumf vremena četvrta knjiga - je djelo Jamesa Blisha u kojem dva ključna otkrića - antigravitacija i održavanje dugovječnosti čovjeka - odvode čovječanstvo put zvijezda. rabljeno. Opis oglasa. James Blish - Gradovi u letu 4 : Trijumf vremena. Nakladnik: Izvori Zagreb 2013. 207 str. Tvrdi uvez. Osobno preuzimanje u Zagrebu ili slanje preko Tiska na tro ... Ministarstvo kulture: 83,4 miliona za kulturu 22 grada ... . Tvrdi uvez. Osobno preuzimanje u Zagrebu ili slanje preko Tiska na trošak kupca. Opis: Trijumf vremena četvrta je knjiga Blishove legendarne tetralogije GRADOVI U LETU. GRADOVI U LETU - tetralogija u kojoj...

INFORMACIJA

AUTOR
Blish, James
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Trijumf vremena – Gradovi u letu, knjiga 4..pdf

OPIS

Trijumf vremena četvrta je knjiga Blishove legendarne tetralogije GRADOVI U LETU. Dva epohalna otkrića otvorila su čovjeku put do dalekih zvijezda. Počela je kolonizacija Galaktike… GRADOVI U LETU – tetralogija u kojoj je Trijumf vremena četvrta knjiga – je djelo Jamesa Blisha u kojem dva ključna otkrića – antigravitacija i održavanje dugovječnosti čovjeka – odvode čovječanstvo put zvijezda. I dok su na Zemlji prilike sve teže, čitavi gradovi sa stanovnicama koji žive tisućama godina, podižu se s nje i kao divovski svemirski brodovi odlaze u međuzvjezdane prostore gdje osnivaju jedinstveno galaktičko društvo… Blish je osmislio jednu povijest budućnost u kojoj čovjek, fizički ne više vezan za svoj rodni Sunčev sustav, postaje osvajač i žrtva svemira. S čitavom Galaktikom kao mjestom zbivanja, GRADOVI U LETU, premda stari nekoliko desetljeća, ostaju i dalje jedno od vječito uzbudljivih djela znanstvene fantastike.

Želite li pročitati knjigu?Trijumf vremena – Gradovi u letu, knjiga 4. u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Blish, James. Čitati Trijumf vremena – Gradovi u letu, knjiga 4. Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE