Veličanstveni Poskokovi

Veličanstveni Poskokovi - Tomić, Ante | Caritasspiritistcenter.org

...stveni Poskokovi su puna mjera Tomićeve zrelosti u kojoj je hrabrost jedna od njegovih najprepoznatljivijih odlika ... Tomić Ante: Veličanstveni poskokovi - Antikvarijat Biblos ... . Ante Tomić je pisac jednostavnoga sloga, a slojevite i jake osobnosti. Veličanstveni Poskokovi. By Ante Tomić | Published: 02/01/2012. Veličanstveni Poskokovi su puna mjera Tomićeve zrelosti u kojoj je hrabrost jedna od njegovih najprepoznatljivijih odlika. Ante Tomić je pisac jednostavnoga sloga, a slojevite i jake osobnosti. Ante To ... VELIČANSTVENI POSKOKOVI | Večernji.hr ... . Ante To...

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić, Ante
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Veličanstveni Poskokovi.pdf

OPIS

Sve ono što je Ante Tomić dosad napisao – romani, priče, filmski scenariji, kazališne drame, i posebno tjedne kolumne – bilo je trasiranje puta za ovaj roman. Veličanstveni Poskokovi su puna mjera Tomićeve zrelosti u kojoj je hrabrost jedna od njegovih najprepoznatljivijih odlika. Ante Tomić je pisac jednostavnoga sloga, a slojevite i jake osobnosti. Njegov duhovni hod „s brijega na brig“ i natrag „s briga na brijeg“ dramatski je uvjerljiv i koloritno složen. Čist je, kratak i jasan, a kreiranje intriga preporuka je za scensku interpretaciju. Potkupljivi, lažljivi, pokvareni, kriminalno i mafijaški organizirani Poskokovi tijelom su naši, ali Tomićev je glas uteg na vazi našega boljeg duha.

Želite li pročitati knjigu?Veličanstveni Poskokovi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Tomić, Ante. Čitati Veličanstveni Poskokovi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE