4 priče iz zečje zemlje

4 priče iz zečje zemlje - Vončina, Pika | Caritasspiritistcenter.org

... njima će upoznati brižnu zečju mamu, tatu koji priča priče za laku noć, njihove sinove Euzebija Zimogroznog koji piše kratke priče, Huga koji puše u trubu sve dok ne otkrije ukulele i najstarijeg Ferdu, kao i druge članove velike zečje obitelji, čije vedre pustolovina ... Pojavila se slika jednog od braće uhapšene... ... ... 4 priče iz zečje zemlje. Autorska slikovnica Pike Vončine sastoji se od četiri priče namijenjene najmlađim čitateljima. Nakon bijega iz zoološkog vrta, papiga Ara upušta se u avanturu u kojoj će po prvi puta vidjeti i upoznati neke druge životinje. Naziv knjige. 4 Priče Iz Zečje Zemlje. Bi ... 4 priče iz zečje zemlje - Mala Zvona ... . Nakon bijega iz zoološkog vrta, papiga Ara upušta se u avanturu u kojoj će po prvi puta vidjeti i upoznati neke druge životinje. Naziv knjige. 4 Priče Iz Zečje Zemlje. Bi...

INFORMACIJA

AUTOR
Vončina, Pika
DIMENZIJA
1,7 MB
NAZIV DATOTEKE
4 priče iz zečje zemlje.pdf

OPIS

Nova autorska slikovnica Pike Vončine sastoji se od četiri pričenamijenjene najmlađim čitateljima. U njima će upoznatibrižnu zečju mamu, tatu koji priča priče za laku noć, njihove sinove Euzebija Zimogroznog koji piše kratke priče, Huga koji puše u trubu sve dok ne otkrije ukulele i najstarijeg Ferdu, kao i druge članove velike zečje obitelji, čije vedre pustolovina autorica dočarava slikom i riječju. Tekstovi Pike Vončine, koja je u nekoliko posljednjih godina ilustratorski rad dopunila pisanjem kratkih priča za dječje časopise, odlikuju se svježinom i autentičnom invencijom, a nerijetko sadrže nenametljivu pouku o svijetu prirode ili međuljudskim odnosima.

Želite li pročitati knjigu?4 priče iz zečje zemlje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vončina, Pika. Čitati 4 priče iz zečje zemlje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE