Direktiva

Direktiva - Quirk, M. | Caritasspiritistcenter.org

...рективный. ДИРЕКТИВА в "Русско-чешском словаре" ... directiva ... ... Directive (European Union) - Wikipedia ... рективный. ДИРЕКТИВА в "Русско-чешском словаре". • direktiv...

INFORMACIJA

AUTOR
Quirk, M.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Direktiva.pdf

OPIS

Može li jedan čovjek razotkriti najčuvaniju tajnu kapitalizma? Zaboravite pljačke, banke i zlatne poluge: tko u rukama ima direktivu Savezne banke, može zaraditi milijarde. Jedini je problem što do informacija treba stići prije svih. Mike Ford jednom je nogom u svijetu financija, a drugom u svijetu sitnih prevara. Mislio je da je kriminalnu prošlost ostavio iza sebe, no otkriva da je u krivu. Neposredno prije vjenčanja, od nepoznatih zločinaca počnu stizati prijetnje njegovim najbližima. Da bi ih spasio, mora pristati počiniti najdrskiju, najopasniju pljačku svih vremena, i ukrasti – komad papira. Na njemu je direktiva Savezne banke koja utječe na sva tržišta. Onaj tko se prije svih dokopa tog papira postat će pravi gospodar financija. Mike Ford možda je i jedina osoba na svijetu koja ima odgovarajuće sposobnosti da se dokopa direktive. Ali spletke tu tek počinju, a naš junak nalazi se u procjepu između pokvarenih agenata, prikrivenih neprijatelja i nepouzdanih prijatelja. Mike Ford morat će prizvati sve svoje vještine da izvuče direktivu – i živu glavu. Matthew Quirk i u svom se novom romanu iskazuje kao vrhunski majstor trilera u autentičnom okruženju Washingtona.

Želite li pročitati knjigu?Direktiva u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Quirk, M.. Čitati Direktiva Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE