Putopisi, impresije, zapisi

Putopisi, impresije, zapisi - Andrić, Ivo | Caritasspiritistcenter.org

...i, impresije i zapisi je knjiga od 256 stranica u kojoj opisuje razna mjesta na kojima je bio, a Zapisi i putopisi koji se nalaze u knjizi su sljedeći: Na Vavelu i Skalki, 1 ... Ljetni putopisi - XXZ Portal ... . i 3. maja, Tri izložbe, Šetnje... Putopisi, impresije, zapisi book. Read reviews from world's largest community for Goodreads helps you keep track of books you want to read. Start by marking "Putopisi... Putopisi, impresije, zapisi. Zadovoljs ... Putopisi | sasomange.rs ... . Zadovoljs...

INFORMACIJA

AUTOR
Andrić, Ivo
DIMENZIJA
7,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Putopisi, impresije, zapisi.pdf

OPIS

O svojim iskustvima povezanima s kulturom putovanja: o intenzivnim doživljajima različitih pejsaža, o stazama kojima je kročio, o predjelima i krajevima koje je posjetio, o kretanju tijela i lutanju duha Andrić je napisao mnogo tekstova, a u ovom su izboru: Na Vavelu i Skalki, 1. i 3. maja, Tri izložbe, Šetnje, Hrvatska izložba, Kroz Austriju (zabeleške s puta), Portugal, zelena zemlja (odlomak putopisa), Leteći nad morem, Španska stvarnost i prvi koraci u njoj, Sever (odlomak), Zemlja na Severu, Na Nevskom prospektu (odlomak), Utisci iz Staljingrada, Predeli, Na kamenu, u Počitelju; Kraj svetlog Ohridskog jezera, Staze, Lica, San o Gradu (povodom Iva Vojnovića Maškarate ispod kuplja), Vino, U ulici Danila Ilića, Jedan pogled na Sarajevo, Na jevrejskom groblju u Sarajevu, Raja u starom Sarajevu, Na vest da je Brusa pogorela, U Šopenovoj rodnoj kući (s puta po Poljskoj), Susret u Kini i Mostovi.

Želite li pročitati knjigu?Putopisi, impresije, zapisi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Andrić, Ivo. Čitati Putopisi, impresije, zapisi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE