Roko i zdravlje

Roko i zdravlje - Cabrera, Aleix | Caritasspiritistcenter.org

...dravlje. U novoj biblioteci Zdrave navike upoznajte Šumiće - male šumske junake ... RTS :: Roko i njegova braća ... . Broj stranica = 36. Uvez = tvrdi. Biblioteka Zdrave navike: Jana i higijena Roko i zdravlje Mara i sport Niko... Roko i zdravlje (Rosa M. Curto). U novoj biblioteci Zdrave navike upoznajte Šumice - male šumske junake. Šumici se skrivaju od ljudi, ali njihovi mali problemi nisu sakriveni. Slikovnicu "Roko i zdravlje" u izdanju Naklade Nika možete online naručiti putem Knjižare Ljevak. Roko sakuplja sve što nađe i čuva to u ogromnoj šk ... ZDRAVE NAVIKE - ROKO I ZDRAVLJE - % « FoMa knjige ... . Roko sakuplja sve što nađe i čuva to u ogromnoj šk...

INFORMACIJA

AUTOR
Cabrera, Aleix
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Roko i zdravlje.pdf

OPIS

U novoj biblioteci Zdrave navike upoznajte Šumiće – male šumske junake. Šumići se skrivaju od ljudi, ali njihovi mali problemi nisu sakriveni. Pročitajte zajedno s djecom znaju li Šumići što su zdrave navike.Žele li djeca znati više od njih, na kraju će pronaći posebnu stranicu gdje su objašnjeni najvažniji pojmovi, ali i stranicu sa zanimljivostima. Otkrijte zajedno zašto se moramo štititi od sunca, treba li nam kutija s prvom pomoći, što trebaju naša stopala… Ako si ikada izgubio nešto, provjeri nije li to možda uzeo Roko! Roko sakuplja sve što nađe i čuva to u ogromnoj škrinji na kotačima, koju uvijek vuče sa sobom. Ne sluti da je svoju škrinju pretvorio u kutiju za prvu pomoć, pomoću koje liječi šumske životinje. Saznajte što znači biti zdrav i kako dolazi do bolesti. Otkrijte jednostavne dnevne navike koje nam pomažu u očuvanju zdravlja.

Želite li pročitati knjigu?Roko i zdravlje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cabrera, Aleix. Čitati Roko i zdravlje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE