Mia i ja – Moja velika Mia i ja knjiga

Mia i ja – Moja velika Mia i ja knjiga

...apravo sasvim normalna devojčica, osim što se u njenom posedu nalazi tajanstvena knjiga o dalekom čarobnom svetu zvanom Sentopija ... MIA I JA - Zvanična stranica izdavača - Публикации | Facebook ... ... Wybór stron - Odcinek 23 - Mia i ja - YouTube ... apravo sasvim normalna devojčica, osim što se u njenom posedu nalazi tajanstvena knjiga o dalekom čarobnom svetu zvanom Sentopija. Meni se jako svidja Mia i ja:spomenar zato sto tu moji drugari pisu svoja imena i prezimena tako da mogu da ih se secam kad budem porasla.Ovo je najbolji... Nakon poznate TV serije za djecu "Mia and Me", stigle su i velike slikovnice. U ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mia i ja – Moja velika Mia i ja knjiga.pdf

OPIS

Upoznajte prekrasan i čaroban svijet Centopije i sve njezine stanovnike – vilenjake, panove, jednoroge, kao i zle i opasne Muncule! U ovoj knjizi pronaći ćete sve što ste oduvijek željeli znati o Miji, njenom životu u internatu, kao i o njenim prijateljima koje susreće u Centopiji. Također možete pronaći i pitalice kojima možete provjeriti svoje znanje o ovoj prekrasnoj i čarobnoj zemlji!

Želite li pročitati knjigu?Mia i ja – Moja velika Mia i ja knjiga u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Mia i ja – Moja velika Mia i ja knjiga Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE