Samo majka i kći 2.izdanje

Samo majka i kći 2.izdanje - Matanović, Julijana | Caritasspiritistcenter.org

...Samo majka i kći" Julijane Matanović u izdanju Mozaik knjige možete online naručiti putem Knjižare Ljevak ... Samo Jedan Je Partizan 2. Izdanje - Miloš Šaranović | knjige.at ... . Pišući ne samo o obitelji i rodbini nego i o prijateljima i poznanicima ili o nepoznatim ljudima i djeci s kojima se nekad slučajno susrela, dotičući se, redovito s nepogrešivom lucidnošću i... KAD PRODAJEŠ, nigdje ne upisuj CVC/CVV broj svoje debitne ili kreditne kartice. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo IBAN, ime i prezime! Knjiga Samo majka i kći niz je dirljivih, osjećajnih, ali i duhovitih priča o životu jedne male obitelji koju čine samo majka i kći. Mame spisateljice bježe od zaborava i žele sačuvati svaku emociju, dah, sjećanje na majčinstvo koje je ... Miloš Biković na zimovanju sa sadašnjom i bivšom devojkom | Zabava ... . Mame spisateljice bježe od zaborava i žele sačuvati svaku emociju, dah, sjećanje na majčinstvo koje je poput fantastičnog roman...

INFORMACIJA

AUTOR
Matanović, Julijana
DIMENZIJA
9,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Samo majka i kći 2.izdanje.pdf

OPIS

Znaš, mama, ljudi kad odrastu, sve zaborave. I zbilja, ima istine u tome. Ali mame spisateljice uglavnom bježe od zaborava. Žele sačuvati svaku emociju, dah, sjećanje na majčinstvo koje je poput fantastičnog romana prepuno slika s okusom melankolije, spokoja, straha i mudrosti. Imati kćerku znači upasti u bajku, vratiti se djetinjstvu, ponovno oživjeti, ponovno proživjeti, skitati i otkrivati nepoznate predjele u kojima snena duša prebiva, igra se i kojiput pokušava odrasti. Julijanini zapisi vode nas u svijet nezaborava, bilježe i ono što kao mlade mame nismo stigle zapisali u dnevnik, a zbilo se jer iskustva su nam zajednička. Mama i kćerka tako žive u spisateljičinoj vječnosti, koja je zapravo vječnost svih nas.

Želite li pročitati knjigu?Samo majka i kći 2.izdanje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Matanović, Julijana. Čitati Samo majka i kći 2.izdanje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE