Kako smo lomili noge

Kako smo lomili noge - Gavran, Miro | Caritasspiritistcenter.org

...o lomili noge, čitateljima jedan od najboljih i najdražih romana Mire Gavrana, sada u novom izdanju i novom ruhu! Što se sve može dogoditi Miro Gavran i najveće dvojbe uobličuje u lake iskaze ... Zube su mu vadili na živo, pa lomili ruke i noge: Žestoki... - 24sedam ... . Kroz mekoću iskaza nudi odgovore. Kako smo lomili noge, jedan od prvih hrvatskih romana u kojem... Kako smo lomili noge book. Read 9 reviews from the world's largest community for readers. See a Problem? We'd love your help. Let us know what's wrong with this preview of Kako smo lomili noge by Miro Gavran. Romana "Kako smo lomili noge", koji, prema riječima Ivana J. Boškovića, „odiše lakoćom pripovijedanja i p ... Kako smo lomili noge ... . Let us know what's wrong with this preview of Kako smo lomili noge by Miro Gavran. Romana "Kako smo lomili noge", koji, prema riječima Ivana J. Boškovića, „odiše lakoćom pripovijedanja i primjetnom dozom humora koji vri...

INFORMACIJA

AUTOR
Gavran, Miro
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako smo lomili noge.pdf

OPIS

Kako smo lomili noge, čitateljima jedan od najboljih i najdražih romana Mire Gavrana, sada u novom izdanju i novom ruhu! Što se sve može dogoditi dečkima kad se zaljube, pitanje je koje muči i velike i male čitatelje. Odrasli će se sjećati, a mladi propitivati. Miro Gavran i najveće dvojbe uobličuje u lake iskaze. Kroz mekoću iskaza nudi odgovore. Kako smo lomili noge, jedan od prvih hrvatskih romana u kojem se tematizira i Domovinski rat, pokazuje da priča o obitelji, generacijskoj komunikaciji, ukratko o našim zavičajima i ljudima u njima, ima smisla samo ako govori o pojedinačnoj ljudskoj sudbini. Između naših i njihovih biografija, neovisno gdje smo napravili prve korake i osjetili snagu sudbinskog poljupca, ima nebrojeno sličnosti. Gavran je zasigurno pisac koji svojim čitateljima ide u zagrljaj, nježnim korakom, po putu na kojem nikada neće slomiti nogu. O autoru: Miro Gavran suvremeni je hrvatski autor rođen 1961. godine u učiteljskoj obitelji u slavonskom selu Gornjoj Trnavi nedaleko od Nove Gradiške. Djela su mu prevedena na 40 jezika. Njegove knjige imaju više od 200 izdanja u zemlji i inozemstvu. Po njegovim dramama i komedijama nastalo je otprilike 350 kazališnih premijera diljem svijeta koje je pogledalo više od četiri milijuna ljudi. Jedini je živući dramatičar u Europi koji ima kazališni festival njemu posvećen, izvan zemlje rođenja, na kojem se igraju isključivo predstave nastale prema njegovim tekstovima, koji od 2003. djeluje u Slovačkoj u Trnavi, od 2013. u Poljskoj u Krakovu, a od 2016. u Češkoj u Pragu, pod nazivom Gavranfest. Najizvođeniji je suvremeni hrvatski dramatičar u zemlji i inozemstvu proteklih dvadesetak godina.

Želite li pročitati knjigu?Kako smo lomili noge u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gavran, Miro. Čitati Kako smo lomili noge Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE