Šest godina

Šest godina - Coben, Harlan | Caritasspiritistcenter.org

...rošlo je šest godina otkako je Džejk Fišer gledao kako se Natali, ljubav njegovog života, udaje za drugog ... U BiH se nakon šest godina pojavilo smrtonosno besnilo ... . Sve to vreme trudi se da vodi normalan život posvećenog profesora na koledžu. Nakon šest godina, mi se opet nalazimo u tom vakuumu između događaja koji beleže naše političke promašaje. Kad pogledate politiku poslednjih deset godina, primećuje se jedan neobičan proces gde... Nada Topcagic - Sest godina - (Audio 1992). Смотреть позже. Поделиться. Nepravda totalna, kakvih šest godina, i osa ... Šest godina i 11 meseci zatvora za pokušaj ubistva na Telepu ... . Смотреть позже. Поделиться. Nepravda totalna, kakvih šest godina, i osa...

INFORMACIJA

AUTOR
Coben, Harlan
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Šest godina.pdf

OPIS

Šest je godina prošlo otkako je Jake Fisher gledao kako se Natalie, ljubav njegova života, udaje za drugoga. Šest godina skrivanja slomljenog srca zdušnim uranjanjem u karijeru sveučilišnog profesora. Šest godina održavanja obećanja da će ostaviti Natalie na miru, i šest godina mučnog zamišljanja njezina života s mužem Toddom. Ali šest godina nije bilo ni izdaleka dovoljno da utrne njegove osjećaje. Kad Jake naiđe na Toddovu osmrtnicu, ne može se suzdržati da ne ode na pogreb. Tamo uspije dočekati željno iščekivani trenutak kada ugleda Toddovu udovicu… ali to nije Natalie. Tko god ona bila, s Toddom je u braku već gotovo dvadeset godina. S tom činjenicom, sve što je Jake mislio da zna o najboljim trenucima svog života – razdoblju koje nikad nije prebolio – okrene se naglavce. Dok Jake traga za istinom, njegova se idealizirana sjećanja na Natalie počinju raspadati. Zajednički prijatelji njih dvoje ili se ne mogu pronaći, ili se ne sjećaju Jakea. Nitko već godinama nije vidio Natalie. Jakeova potraga za ženom koja mu je slomila srce i koja mu je lagala uskoro će ugroziti sâm njegov život, kad mu postane jasno da je čovjek u kojeg se pretvorio možda zasnovan na pažljivo oblikovanoj izmišljotini. Harlana Cobena ne treba posebno predstavljati ljubiteljima vrhunskih suvremenih krimića. U majstorski napisanom trileru Šest godina Coben istražuje dubine i strasti izgubljene ljubavi… i tajne i laži koje leže u njezinom srcu.

Želite li pročitati knjigu?Šest godina u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Coben, Harlan. Čitati Šest godina Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE