Svjetlo koje ne vidimo

Svjetlo koje ne vidimo - Doerr, Anthony | Caritasspiritistcenter.org

... koje ne vidimo. Prijevod: Irena Škarica ... Svjetlo koje ne vidimo - BTC Šahinpašić - Akta.ba ... . Profil 11/2014. 536 str., meki uvez. ISBN 9789533133683. Cijena 129.00 kn. Marie-Laure djevojčica je koja živi s ocem nedaleko od Prirodoslovnog muzeja u Parizu. Nakon ulaska nacista u grad, otac i njegova djevojčica, slijepa od šeste godine, bježe stricu u sjevernu Francusku u grad Saint-Malo. Werner i Marie-Laure junaci su romana "Svjetlo koje ne vidimo" nagrađivanog američkog pisca Anthonyja Doerra koji je roman pisao punih 10 godina. Godine pisanja rezultirale su kompleksn ... Mi ne vjerujemo u to što vidimo: Mi vidimo to u ... - Atma ... . Godine pisanja rezultirale su kompleksnom prozom koja se može čitati i kao bildungsroman i roman o potrazi za dobrotom u dobroti nesklonim vremenima, kao roman o hrabrosti i roman o žrtvovanju ... 'Svjetlo koje ne vidimo' dobitnik je Pulitzerove nagrade. To je potresna priča o slijepoj djevojčici i njemačkom dječaku čiji se putevi isprepliću u okupiranoj Francus...

INFORMACIJA

AUTOR
Doerr, Anthony
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Svjetlo koje ne vidimo.pdf

OPIS

Marie-Laure djevojčica je koja živi s ocem nedaleko od Prirodoslovnog muzeja u Parizu. Nakon ulaska nacista u grad, otac i njegova djevojčica, slijepa od šeste godine, bježe stricu u sjevernu Francusku u grad Saint-Malo. Ono što Marie-Laure ne zna jest da njezin otac sa sobom nosi ukleti dijamant koji nikako ne smije pasti nacistima u ruke. S druge je strane Werner, siroče opsjednuto radijom, kojem talent za tehnologiju osigurava mjesto u brutalnoj Hitlerovoj mladeži. Postajući sve svjesniji u čemu sudjeluje, Werner prolazi kroz pakao rata, a put ga dovodi u Saint-Malo, gdje se njegova sudbina napokon ne ispreplete s onom Marie-Laure. Werner i Marie-Laure junaci su romana Svjetlo koje ne vidimo nagrađivanog američkog pisca Anthonyja Doerra koji je roman pisao punih 10 godina. Godine pisanja rezultirale su prekrasnom, kompleksnom prozom koja se može čitati i kao bildungsroman i roman o potrazi za dobrotom u dobroti nesklonim vremenima, kao roman o hrabrosti i roman o žrtvovanju koji se najčešće uspoređuje s još jednim velikim hit-romanom Kradljivica knjiga.

Želite li pročitati knjigu?Svjetlo koje ne vidimo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Doerr, Anthony. Čitati Svjetlo koje ne vidimo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE