Posljednji ples leptira

Posljednji ples leptira - Hannah, Kristin | Caritasspiritistcenter.org

...ji ples leptira 29,90 kn Jude Farraday ima savršen život, kuću iz snova, muža koji je obožava i dvoje prekrasnih tinejdžera, blizance Zacha i Miju za koje bi učinila sve na svijetu ... Posljednji ples leptira - Kristin Hannah | Knjiga.ba knjižara ... . U strahu da bi nešto moglo poći po zlu, Jude ništa ne prepušta slučaju i budno pazi da joj djeca izbjegnu sve moguće opasnosti. O autorici romana Posljednji ples leptira: Kristin Hannah nagrađivana je američka spisateljica romana ljubavne i obiteljske tematike. Sugestivno pripovijedanje, uvjerljivo psihološko portretiranje likova te progovaranje o najbolnijim temama donijeli su joj svjetski uspjeh i omiljenost kod čitatelja. Posljednji ples ... Kristin Hannah - Posljednji ples leptira (Night Road ... ... . Sugestivno pripovijedanje, uvjerljivo psihološko portretiranje likova te progovaranje o najbolnijim temama donijeli su joj svjetski uspjeh i omiljenost kod čitatelja. Posljednji ples leptira - Jude Farraday ima savršen život, kuću iz snova, muža koji je obožava i dvoje prekrasnih tinejdžera, blizance Zacha i Miju za koje bi učinila sve na svijetu. U strahu da bi nešto ...

INFORMACIJA

AUTOR
Hannah, Kristin
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednji ples leptira.pdf

OPIS

Posljednji ples leptiraJude Farraday ima savršen život, kuću iz snova, muža koji je obožava i dvoje prekrasnih tinejdžera, blizance Zacha i Miju za koje bi učinila sve na svijetu. U strahu da bi nešto moglo poći po zlu, Jude ništa ne prepušta slučaju i budno pazi da joj djeca izbjegnu sve moguće opasnosti. Kada se u njihovu zajednicu doseli Lexi Baill, djevojka mračne prošlosti odrasla u udomiteljskim obiteljima, ubrzo postaje Mijina najbolja prijateljica. Zach i Lexi se zaljubljuju, i troje je mladih nerazdvojno. Jedne vruće ljetne noći Judeini najgori strahovi će se ostvariti, a jedna pogrešna odluka promijenit će njihove živote. U djeliću sekunde obitelj Farraday će se raspasti, a Lexi izgubiti sve… Recenzije “Sjajna obiteljska drama u kojoj sve čežnje, boli i nade ljudskog srca osjećamo kao da su naše vlastite.” – SHE magazin “Ljubav i mržnja, strah i nada, gubitak i oprost… nitko ne opisuje osjećaje kao Kristin Hannah.” – The Sun “Potresna priča o ljubavi, prijateljstvu i gubitku. Čitatelji će isplakati more suza…” – Look MagazineOstale naslove autorice K. Hannah potražite na sljedećem linku.

Želite li pročitati knjigu?Posljednji ples leptira u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hannah, Kristin. Čitati Posljednji ples leptira Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE