Nerazdvojni

Nerazdvojni - Piperno, Alessandro | Caritasspiritistcenter.org

...vojni - Dvojice muškaraca udružuju snage i postaju borci za pravdu - Pogledajte video i opis za film Nerazdvojni (Inseparable ) Nerazdvojni - Dvoje zvijezda iz suparničkih rock bendova prisiljeni su provesti neko vrijeme zajedno - Pogledajte video i opis za film Nerazdvojni (Tonight You're Mine / You Instead) Nerazdvojni ... Paris Hilton: 'Nerazdvojni smo, brak je jedno sjajno ... ... . Inseparable . Zemlja: Kina. Trajanje: 93 min. Godina: 2011. Redatelj: Dayyan Eng. Glumci: Kevin Spacey, Daniel Wu, Beibi Gong. Kategorija: Drama. Suvremena Kina ubrzano napreduje, no Lijev svijet je posve stao. Nakon serije tragičnih životnih događaja, Li je na ... Nerazdvojni • Film • TvProfil ... . Glumci: Kevin Spacey, Daniel Wu, Beibi Gong. Kategorija: Drama. Suvremena Kina ubrzano napreduje, no Lijev svijet je posve stao. Nakon serije tragičnih životnih događaja, Li je na ...

INFORMACIJA

AUTOR
Piperno, Alessandro
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nerazdvojni.pdf

OPIS

Braća Pontecorvo, Filippo i Samuel, oduvijek su bili nerazdvojni – preživljavali su isključivo u društvu onog drugog. U doba očeva skandala, kad je 1980-ih profesor Leo Pontecorvo optužen da se neprilično ponašao s 12-godišnjom djevojkom svog sina Samuela, bili su jedva tinejdžeri, a sad su u kasnim tridesetima. Njih dvojica različiti su koliko su i komplementarni, no život se njima toliko poigrava da se može učiniti kako će se uskoro zamijeniti za uloge. Lijeni Filippo koji nemoćno ignorira nevjeru svoje bogate životne družice iznebuha postaje svjetski poznat autor crtića – zvijezda fanova koji obožavaju način na koji je animirao „šarm i građanski neposluh, seksualnu privlačnost i humanitarni protest“. Za to vrijeme poslovično odgovoran i briljantan Samuel lunja po svjetskim metropolama, ali zna da uskoro mora biti suočen s posljedicama preambicioznih poteza – a možda i propašću na poslovnom, ali i ljubavnom planu. No, bez obzira na sve uvjeren je kako „u tako promiskuitetno doba, nema ništa skandaloznijeg od vjernosti.“ „Nerazdvojni“ su drugi dio diptiha „Prijateljska vatra sjećanja“. Roman je osvojio Premio Strega 2012, najprestižniju talijansku književnu nagradu.

Želite li pročitati knjigu?Nerazdvojni u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Piperno, Alessandro. Čitati Nerazdvojni Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE